Головна » Статті » Рецепти

Салат з авокадо і бекону
Легкий і свіжий салат для любителів авокадо.Необходимые продукти: 2 плоду авокадо, 200 гр бекону, 2 зубчики часнику, 1 пучок кочанного салату, 1 лимон, 1 батон білого хліба, півсклянки оливкової олії
2 ст. ложки винного оцту, мелений чорний перець, сіль.
Процес приготування: листя салату перебрати, вимити, обсушити, покласти в пластиковий контейнер і поставити в холодильник на 2-3 години.
З хліба зрізати скоринку, натерти часником.
Довільно розламати батон на невеликі шматочки, викласти на деко, злегка побризкати оливковою олією і підсушити в попередньо розігрітій до 190°С духовці 10 хвилин.
Бекон нарізати на смужки і смажити на сковороді до хрусткої скоринки.
Салатні листя розкласти в глибокій салатниці.
Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку. Ложкою для морозива вирізати м'якоть, формуючи кульки. Викласти на салат і побризкати лимонним соком.
Зверху викласти сухарики і бекон.
Приготувати заправку: віночком злегка збити оливкову олію, оцет, залишився сік лимона, сіль і перець.
Полити салат і акуратно перемішати.
Просмотров: 864
Категория: Рецепти |
| Теги: авокадо, салат

Рекомендовані рецепти:

Манні млинці
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Пончики з тертим шоколадом
Перемячи з м'ясом
Швидкі пиріжки на кефірі
Ковбаса кров'яна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: