Головна » Статті » Рецепти |
Салат з авокадо і бекону
Легкий і свіжий салат для любителів авокадо.Необходимые продукти: 2 плоду авокадо, 200 гр бекону, 2 зубчики часнику, 1 пучок кочанного салату, 1 лимон, 1 батон білого хліба, півсклянки оливкової олії 2 ст. ложки винного оцту, мелений чорний перець, сіль. Процес приготування: листя салату перебрати, вимити, обсушити, покласти в пластиковий контейнер і поставити в холодильник на 2-3 години. З хліба зрізати скоринку, натерти часником. Довільно розламати батон на невеликі шматочки, викласти на деко, злегка побризкати оливковою олією і підсушити в попередньо розігрітій до 190°С духовці 10 хвилин. Бекон нарізати на смужки і смажити на сковороді до хрусткої скоринки. Салатні листя розкласти в глибокій салатниці. Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку. Ложкою для морозива вирізати м'якоть, формуючи кульки. Викласти на салат і побризкати лимонним соком. Зверху викласти сухарики і бекон. Приготувати заправку: віночком злегка збити оливкову олію, оцет, залишився сік лимона, сіль і перець. Полити салат і акуратно перемішати. | |
Просмотров: 864 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |