Головна » Статті » Рецепти

Ванільні черепашки в полуничному соусі
Рецепт приголомшливо смачного і апетитного десерту з неповторним ароматом полуниці та ніжним сирним смаком! Рецепт сподобається всій родині, але в особливому захваті будуть діти, в більшості своїй обожнюють всілякі десерти.

Для приготування цієї страви потрібні наступні продукти: 200 г нежирного сиру, 10 г желатину, 150 мілілітрів молока з низьким відсотком жирності, 150 грамів також нежирного йогурту, стручок ванілі (або ж можна використовувати ванільну есенцію), цукрова пудра і полуниця (підійде як свіжа, так і заморожена ягода).

Нежирний сир слід спочатку протерти крізь сито, щоб вийшла пастоподібна сирна маса. Желатин потрібно розвести в молоці і залишити на якийсь час, після чого молоко злегка підігріти і розмішати, щоб желатин розчинився в ньому повністю (тільки в жодному разі не кип'ятити).
Підготовлений сир треба змішати і потім збити з йогуртом з допомогою міксера, далі додати ще трохи тепле молоко з розчиненим желатином, цукрової пудри за смаком і ваніль. Отриману масу знову збити і розлити в невеликі формочки. Форми поставити в холодильник для того, щоб маса повністю застигла.
Полуницю необхідно розтерти з цукровою пудрою (морожені ягоди слід спочатку розморозити) до однорідного стану і збити.
Тарілки влити полуничний соус і викласти застиглі мушлі з сиру, можна прикрасити ягодами полуниці.
Просмотров: 592
Категория: Рецепти |
| Теги: повністю, збити

Рекомендовані рецепти:

Сирні оладки з зеленню
Бутерброди з сирним салатом
Пряники медово-бананові
Баклажани по-корейськи
Мигдальної-кукурудзяний кекс
Коржики на кефірі "від бабусі"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: