Головна » Статті » Рецепти |
Азу зі свининою (рецепт)
![]() Як готувати: м'ясо промити і як на бефстроганов нарізати. Я дуже тонко нарізала, щоб страва швидше приготувалося. Обсмажуємо на дуже сильно вогні м'ясо, складаємо в каструлю. Заливаємо бульйоном, обсмажену цибулю і додаємо томатну пасту, сіль і спеції всипаємо. Тушкуємо. Через пів години огірки солоні додаємо дрібно нарізані і тим часом окремо в сковороді обсмажуємо нарізану тонкими шматочками картоплю. Обсмажену картоплю додаємо до м'яса, перемішуємо, додаємо часник. Тушкуємо на повільному вогні азу зі свининою ще десять хвилин (до готовності картоплі). Подавати це блюдо треба гарячим, посипаним свіжою зеленню. Пригощайтеся, смак - супер! Приємного! | |
Просмотров: 684 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |