Головна » Статті » Рецепти

Азу зі свининою (рецепт)
Сьогодні балувала своїх домочадців смачним блюдом "Азу". За класичним рецептом повинно ця страва готується строго з яловичини або з якого-небудь екзотичного м'яса, типу баранець. У нас на ринку свинину можна купити, з наявністю інших видів м'яса проблема... Тому я готувала Азу саме з свинини.
Як готувати: м'ясо промити і як на бефстроганов нарізати. Я дуже тонко нарізала, щоб страва швидше приготувалося. Обсмажуємо на дуже сильно вогні м'ясо, складаємо в каструлю. Заливаємо бульйоном, обсмажену цибулю і додаємо томатну пасту, сіль і спеції всипаємо. Тушкуємо.

Через пів години огірки солоні додаємо дрібно нарізані і тим часом окремо в сковороді обсмажуємо нарізану тонкими шматочками картоплю.
Обсмажену картоплю додаємо до м'яса, перемішуємо, додаємо часник. Тушкуємо на повільному вогні азу зі свининою ще десять хвилин (до готовності картоплі). Подавати це блюдо треба гарячим, посипаним свіжою зеленню. Пригощайтеся, смак - супер!
Приємного!
Просмотров: 635
Категория: Рецепти |
| Теги: азу, додаємо

Рекомендовані рецепти:

Манні млинці
Індичка з сухофруктами
Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Райдужні меренги
Салат "Сільський"
Тарт з шоколадним мусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: