Головна » Статті » Рецепти

Слойки з бутербродніци
Цю ідею побачила коли-те в одному з журналів, як рада для ледачих. Здалося дивним, хотіла приготувати, так забула. А нещодавно згадала і попробовала.Если готове листкове тісто на ніч вийняти з морозильної камери і залишити в холодильнику, то вранці за 15 хвилин Ви зможете приготувати чудові слойки. За моїми спостереженнями, вони виходять краще, ніж в духовці.
Інгредієнти:
* Тісто листкове бездріжджове - 500 г
* Сир твердий (4 шматочки )
* Повидло - 8 ч. л.
* Цукрова пудра для посипання)
Отже, за умови, що тісто з вечора на розморожувати в холодильнику, а не в морозилці, у Вас піде на це вранці рівно 15 хвилин.
Пласт листкового тіста розрізати на 4 шматочки, злегка розкачати за формою бутербродніци. Покласти на один шар 2 шматки сиру.
Накрити другим шаром, притиснути краю. Те ж саме зробити ще з двома шарами тесту.
Поки працюємо з тістом, поставити розігріватися бутербродницу.
Покласти заготовки в бутербродницу, накрити... тепер у нас є 10 хвилин, щоб зайнятися своїми справами, наприклад, сходити в душ
Залишилося зломити їх по лінії розлому, налити чай і насолоджуємося!
За таким же принципом друга партія з повидлом. Не випливає, повидло домашнє сливи, дуже густе. Зверху присыпала цукровою пудрою.
до Речі, краще не економити і не розгортати тонко. Я першу партію зробила з одного шару (250 г) 4 трикутних слоечки. А солодких вирішила зробити більше, шматок 250 г розкачує тонше і зробила 8 шарувань, тонкі сподобалися менше.
Висновок: краще менше, але товщі, ніж тонше, але большеВо уникнути непорозумінь відразу попереджаю, що начинку краще вибирати таку, яка не встигне за 10 хвилин потекти. Сир швидко плавиться, але весь не витече, повидло у мене було дуже густе. Можна з сиром зробити, можна з яблуками. Фантазуйте. Мій улюблений варіант - з сиром, на ньому і зупинилася. Робила вже кілька разів саме з сыром.Приятного чаювання!
Просмотров: 908
Категория: Рецепти |
| Теги: повидло, краще

Рекомендовані рецепти:

Fougasse - або що таке фугас?
Імбирний чай
Банановий кекс з маком
Буженина в тесті
Кекс апельсиновий-шоколадний
Цукерки "Вершкові тягучки"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: