Даний рецепт відноситься до іспанської кухні і цікавий своїм оригінальним ніжним смаком завдяки багатому і дуже незвичайному поєднанню інгредієнтів! Процес приготування такого салату досить легкий і займе зовсім небагато часу.
Що знадобиться для того, щоб приготувати цей салатик: одна куряча грудка без шкіри (середнього розміру), 200 грамів курячої печінки, три невеликі груші, сік одного лимона, 150 г зелених оливок без кісточок, один невеликий перець жовтого кольору, одна чайна ложка грубозернистим гірчиці, одна столова ложка оливкової олії, половина склянки сметани, 300 г салатних листків (суміші), сіль і мелений чорний перець.
Курячу грудку промити і відварити в трошки підсоленій воді протягом 25 хвилин. Печінку вимити, очистити і обсмажити на оливковій олії, після чого її слід остудити. Перець очистити, промити й нарізати тоненькими півкільцями. М'якоть груші порізати часточками, а потім полити половиною лимонного соку. Залишився сік лимона вилити до печінки, туди ж додати гірчицю, сіль і перець, а також збиту сметану і все це розім'яти виделкою. Куряче м'ясо порізати і розкласти по порційних тарілочках разом з часточками груш, оливками, салатними листям і жовтим перцем, а по краях тарілок викласти заправку з курячої печінки.
|