Головна » Статті » Рецепти

Салат з курки з грушами
Даний рецепт відноситься до іспанської кухні і цікавий своїм оригінальним ніжним смаком завдяки багатому і дуже незвичайному поєднанню інгредієнтів! Процес приготування такого салату досить легкий і займе зовсім небагато часу.

Що знадобиться для того, щоб приготувати цей салатик: одна куряча грудка без шкіри (середнього розміру), 200 грамів курячої печінки, три невеликі груші, сік одного лимона, 150 г зелених оливок без кісточок, один невеликий перець жовтого кольору, одна чайна ложка грубозернистим гірчиці, одна столова ложка оливкової олії, половина склянки сметани, 300 г салатних листків (суміші), сіль і мелений чорний перець.

Курячу грудку промити і відварити в трошки підсоленій воді протягом 25 хвилин. Печінку вимити, очистити і обсмажити на оливковій олії, після чого її слід остудити. Перець очистити, промити й нарізати тоненькими півкільцями. М'якоть груші порізати часточками, а потім полити половиною лимонного соку.
Залишився сік лимона вилити до печінки, туди ж додати гірчицю, сіль і перець, а також збиту сметану і все це розім'яти виделкою.
Куряче м'ясо порізати і розкласти по порційних тарілочках разом з часточками груш, оливками, салатними листям і жовтим перцем, а по краях тарілок викласти заправку з курячої печінки.
Просмотров: 645
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, печінки

Рекомендовані рецепти:

Печінковий салат з буряком
Горіхові рогалики
Катаеф з яблуками
Печиво з лимоном і маком
Калиссоны - французькі ласощі
Цукерки "Вершкові тягучки"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: