Головна » Статті » Рецепти

Яловичина відварна під майонезом з фруктами
Запропоноване блюдо є досить оригінальним і незвичайним, завдяки незвичному поєднанню складових в ньому - для приготування такої яловичини використовуються мариновані фрукти, а також пюре з фруктів.

Необхідні інгредієнти: 800 грамів яловичого м'яса (яловичина потрібна нежирна), 200 грамів фруктового пюре, дві середні морквини, одна досить велика ріпчаста цибулина, коріння петрушки, 200 грамів майонезу, мариновані фіги (або інші мариновані фрукти), горіхи, мелений чорний і червоний перець і сіль за смаком.

Пісну яловичину потрібно покласти в каструлю, повністю залити водою, воду посолити і поставити варитися на середньому вогні протягом півгодини, після чого додати в каструлю попередньо очищені і порізані корені, а також поперчити. Продовжувати варити м'ясо до його повної готовності, час від часу в міру потреби доливаючи в каструлю воду.
Коли яловичина буде повністю готова, потрібно почекати поки вона охолоне прямо в бульйоні, а потім дістати її і нарізати невеликими шматочками. Шматочки м'яса перекласти на блюдо і залити майонезом змішаним з фруктовим пюре (пюре можна приготувати з різних фруктів - яблук, слив і ін), прикрасити страву маринованими фігами або іншими маринованими фруктами і посипати подрібненими горіхами.
Просмотров: 585
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, мариновані

Рекомендовані рецепти:

Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Домашні чебуреки
Печиво "Диво острів"
Коржики на кефірі "від бабусі"
Пиріг з гарбузом і ківі
Сирні булочки-кіски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: