Хто ставитися до любителям свіжих печериць, оцінять їх пікантний смак у поєднанні з ніжним горіховим присмаком авокадо.Необходимые продукти: 1 авокадо, 300 г свіжих печериць, 1 зубчик часнику, 1 лимон, 3 столові ложки оливкової олії, 1 чайна ложка винного оцту, жменя листя м'яти і базиліка, щіпка свіжо меленого чорного перцю, щіпка солі. Процес приготування: вичавити сік з лимона, часник пропустити через прес. Печериці помити, почистити, нарізати тонкими пластинками і злегка збризнути лимонним соком, щоб вони не потемніли. Авокадо звільнити від кісточки, почистити від шкірки і порізати невеликими шматочками і теж побризкати лимонним соком. Обережно перемішати нарізані гриби і шматочки авокадо в салатнику. Залишився сік лимона, оливкова олія, часник, оцет, перець і сіль (взяті за смаком) збити міксером в однорідну масу і полити салат. Рівномірно посипати зверху подрібненими листям м'яти і базиліка. Відразу ж подавати на стіл.