Головна » Статті » Рецепти

Салат з авокадо і свіжих печериць
Хто ставитися до любителям свіжих печериць, оцінять їх пікантний смак у поєднанні з ніжним горіховим присмаком авокадо.Необходимые продукти: 1 авокадо, 300 г свіжих печериць, 1 зубчик часнику, 1 лимон, 3 столові ложки оливкової олії, 1 чайна ложка винного оцту, жменя листя м'яти і базиліка, щіпка свіжо меленого чорного перцю, щіпка солі.
Процес приготування: вичавити сік з лимона, часник пропустити через прес. Печериці помити, почистити, нарізати тонкими пластинками і злегка збризнути лимонним соком, щоб вони не потемніли.
Авокадо звільнити від кісточки, почистити від шкірки і порізати невеликими шматочками і теж побризкати лимонним соком.
Обережно перемішати нарізані гриби і шматочки авокадо в салатнику.
Залишився сік лимона, оливкова олія, часник, оцет, перець і сіль (взяті за смаком) збити міксером в однорідну масу і полити салат.
Рівномірно посипати зверху подрібненими листям м'яти і базиліка.
Відразу ж подавати на стіл.
Просмотров: 702
Категория: Рецепти |
| Теги: авокадо, печериць

Рекомендовані рецепти:

Голландський салат з оселедцем
Печиво з фісташками
Сочні з сиром
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Домашні чебуреки
Багатошарові трикутники
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: