Прекрасний рецепт страви з баклажанів чудово підходить як чудово смачної закуски з пікантним смаком, приготовані таким чином баклажани з додаванням інших овочів дуже і дуже сподобається всім любителям гостренького. Для приготування баклажани по-корейськи нам знадобиться наступне: три штуки баклажанів середніх розмірів, один великий болгарський перець, одна велика головка ріпчастої цибулі, п'ять-шість зубчиків часнику, один гострий перчик, один пучок кропу, а також три столові ложки рослинної олії, одна їдальня ложка оцту, чорний перець і сіль.
Баклажани вимити, відрізати корінці і викласти в каструлю з киплячою солоною водою і проварити близько 20 хвилин, після чого нарізати їх кубиками середніх розмірів. Зелень кропу, часник, а також гострий перець дрібно порізати, з'єднати і перемішати. Очищені цибулю і болгарський перець нарізати маленької соломкою. Всі підготовлені овочі, в тому числі і самі баклажани, змішати в підходящої мисці і додати до них за смаком перець і сіль, а також рослинне масло і оцет. Гарненько перемішати овочеву суміш і дати їй деякий час настоятися.
|