В даному рецепті потрібні такі інгредієнти: два з половиною літри води, 700 г помідорів, пів кілограма м'ясного фаршу, одне яйце, одна ріпчаста цибулина, два зубчики часнику, 150 грамів рису, рослинне масло, чорний перець і сіль, сметана і зелень петрушки.
Ріпчасту цибулю слід почистити і подрібнити, а після цього обсмажити на рослинному маслі. З м'ясного фаршу змішаного з курячим яйцем необхідно зробити невеликі фрикадельки. Помідори потрібно вимити, а потім облити гарячою водою і зняти з них шкірку, після чого перетерти їх в пюре за допомогою блендера або ж протерши через сито. Підходящої каструлі нагріти до кипіння воду і засипати в неї добре промитий рис, а далі знову довести до кипіння і тоді додати м'ясні фрикадельки, проварити хвилин п'ять і покласти в каструлю підсмажену ріпчасту цибулю і подрібнені томати, посипати все перцем і сіллю і варити суп до повної готовності рису. Додати в суп роздавлений часник і дати якийсь час постояти. Подавати суп зі сметаною і подрібненою петрушкою.
|