Головна » Статті » Рецепти

Томатний суп з рисом
В даному рецепті потрібні такі інгредієнти: два з половиною літри води, 700 г помідорів, пів кілограма м'ясного фаршу, одне яйце, одна ріпчаста цибулина, два зубчики часнику, 150 грамів рису, рослинне масло, чорний перець і сіль, сметана і зелень петрушки.

Ріпчасту цибулю слід почистити і подрібнити, а після цього обсмажити на рослинному маслі. З м'ясного фаршу змішаного з курячим яйцем необхідно зробити невеликі фрикадельки. Помідори потрібно вимити, а потім облити гарячою водою і зняти з них шкірку, після чого перетерти їх в пюре за допомогою блендера або ж протерши через сито.
Підходящої каструлі нагріти до кипіння воду і засипати в неї добре промитий рис, а далі знову довести до кипіння і тоді додати м'ясні фрикадельки, проварити хвилин п'ять і покласти в каструлю підсмажену ріпчасту цибулю і подрібнені томати, посипати все перцем і сіллю і варити суп до повної готовності рису. Додати в суп роздавлений часник і дати якийсь час постояти.
Подавати суп зі сметаною і подрібненою петрушкою.
Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: кипіння, суп

Рекомендовані рецепти:

Шоколадне печиво
Швейцарський шоколадний рулет
Овочі, запечені з прянощами і медом
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Торт "Медовик"
Рогалики до чаю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: