Головна » Статті » Рецепти

Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Просто прекрасний рецепт, особливо підходить для всіх любителів печінки і різних страв з неї - ніжний террін з незвичайним смаком завдяки додаванню пюре-желе з свіжих абрикосів, додає страві кілька оригінальний пікантний смак, і чудовим ароматом завдяки додаванню коньяку!

Отже, для приготування цієї страви вам знадобиться наступне: 800 грамів печінки індики, п'ять штук солодкі і досить великих абрикосів, 50 мл коньяку, 10 г желатину, одна чайна ложка цукрової пудри, дві столові ложки вершкового масла, одна столова ложка бальзамічного оцту, а крім цього мелений чорний перець і сіль за смаком.

Желатин спочатку слід замочити в невеликій кількості води (три-три з половиною столові ложки рідини на все зазначене кількість желатину). Абрикоси вимити. видалити з них кісточки і розмолоти блендером до стану пюре, до якого додати коньяк, цукрову пудру і зовсім трішки солі. Вже набряклий желатин підігріти до повного розчинення, з'єднати з абрикосовим пюре і злегка збити.
Печінка промити холодною водою і акуратно розділити на окремі сегменти, після чого обсмажити на вершковому маслі з обох сторін до повної готовності, поперчити і посолити, а коли трохи охолоне додати бальзамічний оцет.
Прямокутну форму потрібно застелити харчовою плівкою і викласти в неї щільним шаром половину всієї печінки, а зверху на неї половину пюре з абрикосів, після чого йде залишилася печінку і друга половина пюре. Злегка утрамбувати вміст форми, закрити краями плівки і відправити на кілька годин в холодильник.
Просмотров: 923
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, печінки

Рекомендовані рецепти:

Творожник "Далматинець"
Пиріг з гарбузом і ківі
Слойки з яблуками
Тости з овочами і пастою авокадо
Торт пісочно-чорносливове
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: