Головна » Статті » Рецепти

Тістечка до чаю
Час приготування: 40 хв
Кількість порцій: 10
Інгредієнти:
* Апельсин - 1 шт
* Цукор (в тісто - 3/4 склянки; у крем - 1/2 склянки) - 1,5 склянки.
* Яйце (в тісто - 3 шт; у крем - 2 шт) - 5 шт
* Борошно (в тісто - 1.5 склянки; у крем - 2 ст.л) - 1,5 склянки.
* Розпушувач тесту - 1 упак.
* Молоко - 0,5 л
* Кава розчинна - 2 ст. л.
* Горіхи волоські (для прикраси) - 1 горст.
Приготування
Збиваємо яйця з цукром, додаємо прокрученный через м'ясорубку апельсин (з шкіркою, без насіння). Трохи цедри потрібно залишити.
Додаємо в тісто борошно і розпушувач.
Тісто перекладаємо в змащену прямокутну форму. Випікаємо бісквіт в розігрітій духовці, до зарумянивания і "сухий сірники" (зубочистики).
Готовий бісквіт розрізаємо на 4 частини: вздовж і поперек, охолоджуємо.
Варимо кавовий крем. Чесно сказати, його мої хлопці, поки він охолоджувався, практично наполовину вмовили.
В каструлю наливаємо молоко, кладемо 2 яйця, півсклянки цукру, 2 ст.л. борошна, 2 ст.л. розчинної кави. Збиваємо віночком постійно і на слабкому вогні варити до загустіння.
Крем повністю прохолодні.
Змащуємо охололи половинки бісквіту кремом, присипаємо їх тертої апельсиновою цедрою, накриваємо бісквітом зверху і знову змащуємо кремом.
Нарізаємо бісквіти з кремом на шматочки. Поверх крему посипаємо кожен трохи апельсиновою цедрою, прикрашаємо горіхами.
Якщо вам вдасться тістечка врятувати від посягань, то після ночі у холодильнику вони будуть чарівно ніжними і соковитими.
Автор: Ялорис
Просмотров: 1079
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, крем

Рекомендовані рецепти:

Буженина в тесті
Болгарський картопляний салат
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Торт для ангела
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Імбирний чай
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: