Головна » Статті » Рецепти |
Тістечка до чаю
Час приготування: 40 хв Кількість порцій: 10 Інгредієнти: * Апельсин - 1 шт * Цукор (в тісто - 3/4 склянки; у крем - 1/2 склянки) - 1,5 склянки. * Яйце (в тісто - 3 шт; у крем - 2 шт) - 5 шт * Борошно (в тісто - 1.5 склянки; у крем - 2 ст.л) - 1,5 склянки. * Розпушувач тесту - 1 упак. * Молоко - 0,5 л * Кава розчинна - 2 ст. л. * Горіхи волоські (для прикраси) - 1 горст. Приготування Збиваємо яйця з цукром, додаємо прокрученный через м'ясорубку апельсин (з шкіркою, без насіння). Трохи цедри потрібно залишити. Додаємо в тісто борошно і розпушувач. Тісто перекладаємо в змащену прямокутну форму. Випікаємо бісквіт в розігрітій духовці, до зарумянивания і "сухий сірники" (зубочистики). Готовий бісквіт розрізаємо на 4 частини: вздовж і поперек, охолоджуємо. Варимо кавовий крем. Чесно сказати, його мої хлопці, поки він охолоджувався, практично наполовину вмовили. В каструлю наливаємо молоко, кладемо 2 яйця, півсклянки цукру, 2 ст.л. борошна, 2 ст.л. розчинної кави. Збиваємо віночком постійно і на слабкому вогні варити до загустіння. Крем повністю прохолодні. Змащуємо охололи половинки бісквіту кремом, присипаємо їх тертої апельсиновою цедрою, накриваємо бісквітом зверху і знову змащуємо кремом. Нарізаємо бісквіти з кремом на шматочки. Поверх крему посипаємо кожен трохи апельсиновою цедрою, прикрашаємо горіхами. Якщо вам вдасться тістечка врятувати від посягань, то після ночі у холодильнику вони будуть чарівно ніжними і соковитими. Автор: Ялорис | |
Просмотров: 1146 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |