Головна » Статті » Рецепти

Овочі, запечені з прянощами і медом
Нехай вас не бентежить присутність в рецепті меду - його зовсім небагато, тільки для аромату і контрасту смаків.
Інгредієнти: 400 грам гарбуза, чотири картоплини, дві середні морквини, дві часточки часнику, дві чайних ложки меду, сіль і чорний мелений перець за смаком чебрець, розмарин, рослинне масло.

Гарбуз очистите від шкірки і серединки з насінням. Наріжте м'якоть невеликими шматочками. Картоплю і моркву наріжте кружечками або кубиками - кому як подобається. Обмажте картоплю олією, посоліть, приправте розмарином, перцем, перемішайте і залиште на 15 хвилин.
Дрібно порубаєте часник. Викладіть його в змащену маслом форму. Зверху покладіть шар картоплі. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на десять хвилин.
Гарбуз намажте медом, зверху посипте перцем і розмарином, трохи присолите. Дістаньте картоплю, викласти гарбуз і полийте олією. Морквину посипте чебрецем, поперчіть, посоліть, полийте маслом і покладіть поверх гарбуза.
Поверніть овочі в духовку, запікайте ще хвилин 20-25. Можна налити на дно форми трохи водички - овочі не підгорять і приготуються швидше.
Смачно і в гарячому, і в холодному вигляді. Приємного апетиту!
Просмотров: 808
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Запіканка з гарбуза і сиру
Багатошарові трикутники
Печиво "Диво острів"
Яблучні сирники
Торт "Мурашник"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: