Головна » Статті » Рецепти

Шоколадно-апельсинові цукерки
Виявляється, що з апельсинових кірок, які залишаються після того, як ви поласуєте цим соковитим цитрусовим фруктом, можна приготувати не менш смачне ласощі - дивовижно смачні (і корисні також) апельсиново-шоколадні цукерки до чаю! Готується подібне ласощі дуже швидко і з мінімуму інгредієнтів.

Для того, щоб приготувати такі цукерки з апельсинових шкірок вам знадобиться наступне: три апельсина (точніше тільки їх кірки), 200 грамів цукрового піску, питна вода, плитка (100 грамів) темного шоколаду, 5 грамів вершкового масла, а також аркуш пергаменту.

Апельсини слід розрізати на чотири частини і їх м'якоть з'їсти, а що залишилися апельсинові кірки порізати тонкими поздовжніми смужками. Воду довести до кипіння і варити в ній нарізані кірки пару хвилин, а потім промити під холодною водою і повторити все це ще раз.
В невелику каструльку всипати цукор і влити одну склянку води, після чого поставити на середній вогонь і варити до повного розчинення цукру, а потім вогонь зменшити, викласти в каструлю з сиропом апельсинові кірки і варити протягом однієї години - до закінчення цього часу сироп повинен майже повністю вывариться. Скоринки викласти на лист пергаменту і дати їм час обсохнути і охолонути.
Шоколад розтопити з маслом і вмочити в ньому все скоринки, після чого (знову ж на аркуші пергаменту) прибрати їх в холодильник для застигання.
Просмотров: 942
Категория: Рецепти |
| Теги: варити, Їх

Рекомендовані рецепти:

Млинці з зеленою цибулею
Samosa - індійські пиріжки
Полуниця у вершках
Десерт "Халвинка"
Торт "Посмішка негра"
Сирні оладки з зеленню
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: