Головна » Статті » Рецепти

Коб-салат
Коб-салат - гарний, розкішний і елегантний, страва, надзвичайно популярний в Америці в якості закуски.Буквально все, що знайдеться в холодильнику, потрібно красиво нарізати і подати, розклавши рівними смугами на плоскій, широкій тарілці. А головне, щедро полити зверху спеціальною заправкою.
Вегетаріанці можуть виключити м'ясні продукти. У класичному ж варіанті обов'язково потрібні варені яйця, їх нарізають четвертинками або подрібнюють. Крім того, ріжуть кубиками варене м'ясо (яловичина або курка), якісь свинячі копченості, шинку, карбонат, бекон, ковбасу.
З овочів - свіжі помідори, болгарський різнобарвний перець, авокадо, кукурудзу, паростки квасолі, побільше зелені. Іноді використовують і мариновані (солоні) огірки.
Оформляти смужки з інгредієнтів, враховуючи кольорову сполучуваність, щоб було як можна більш контрастно.
Для заправки пару зубчиків часнику продавити через прес і змішати з третиною склянки рослинного масла, 2 столовими ложками яблучного оцту або лимонного соку, 1 столовою ложкою соєвого соусу. Додати по 1 чайній ложці лимонного соку і цукру, по половині чайної ложки солі і чорного меленого перцю.
Полити і відразу подавати.
Просмотров: 653
Категория: Рецепти |
| Теги: полити, соку

Рекомендовані рецепти:

Fougasse - або що таке фугас?
Налисники на молоці
Салат "Крабик" (рецепт)
Мармурове тістечко
Перемячи з м'ясом
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: