Головна » Статті » Рецепти

Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
М'ясні котлети можна різноманітити не тільки додаванням крупи або овочів. Спробуйте зробити їх сиром - це нескладно, і виходить дуже смачно.

Інгредієнти: 500 грам фаршу з яловичини, 2 цибулини, 100 грам сиру, м'якоть батона, 2 яйця, 2-3 зубчики часнику, пучок зелені петрушки, 3-4 чайних ложки кунжуту, половина склянки мелених сухарів, сіль і чорний мелений перець, спеції - за смаком. Для жарик котлет нам знадобиться рослинне масло.

Хліб розмочіть в молочку (або у воді), злегка відіжміть. Дрібно порубаєте зелень. Сир наріжте невеликими брусочками.
Пропустіть через м'ясорубку (або дрібно порубаєте) цибулю і часник. Змішайте фарш з овочами, зеленню, додайте хліб і яйця. Посоліть і поперчіть за смаком, при бажанні приправте фарш пряними травами. Добре вимісіть і приберіть в холодильник на 15-20 хвилин.

З охолодженого фаршу відокремлюйте невеликі шматочки, робіть з них кульку, потім його розминайте в коржик. На середину кладіть сир і формуйте котлетку. Обваляйте її в суміші панірувальних сухарів і кунжуту. Обсмажте котлети на олії.
Паніровку робити не обов'язково, це за бажанням, але з неї котлети краще тримають форму.
Просмотров: 892
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, грам

Рекомендовані рецепти:

Печиво серпантин
Салат з квасолі і курки
Печиво "Анзак"
Глазурований сирок "Картопля"
Грінки з беконом та помідорами
Лимонно-горіхові млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: