Головна » Статті » Рецепти

Картопля по-мексиканськи (рецепт)
Дуже смачна хрустка картопелька виходить за таким рецептом. Все начебто просто, але є деякі нюанси, завдяки яким картопля і виходить смачною, ароматною і хрусткою.
Отже, нам знадобиться картопля не велика. Її моєму дуже добре і нарізаємо вздовж на чотири шматочки. Потім нарізані шматочки в каструльку укладаємо і заливаємо теплою водичкою. Рівно через пів години воду потрібно злити і холодною водою залити шматочки. Хвилин через п'ять і цю воду зливаємо, картоплю просушуємо і в пакетик складаємо, відправляємо в морозилку. В цьому і є весь секрет! Треба обов'язково заморожувати і потім прямо заморожену потрібно обсмажити в рослинній олії (олії не треба жаліти!).

Потім готову обсмажену картоплю солимо і приправляємо спеціями, подаємо з соусом. А готуємо соус з майонезу, йогурту, води, нарізаного крейди кропу і рубаного часнику. Все в блендері змішуємо і виливаємо соус в блюдце, подаємо до картопельки.
Це смачно! Приємного вам!
Просмотров: 1211
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: картопля, шматочки

Рекомендовані рецепти:

Сирно-сирний пиріг
Повітряне суфле з консервованої горбушею
Закусочне оселедцеве масло
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Салат з буряка з горіхами, чорносливом та ізюмом
Креветки по-провансальски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: