Дуже смачна хрустка картопелька виходить за таким рецептом. Все начебто просто, але є деякі нюанси, завдяки яким картопля і виходить смачною, ароматною і хрусткою. Отже, нам знадобиться картопля не велика. Її моєму дуже добре і нарізаємо вздовж на чотири шматочки. Потім нарізані шматочки в каструльку укладаємо і заливаємо теплою водичкою. Рівно через пів години воду потрібно злити і холодною водою залити шматочки. Хвилин через п'ять і цю воду зливаємо, картоплю просушуємо і в пакетик складаємо, відправляємо в морозилку. В цьому і є весь секрет! Треба обов'язково заморожувати і потім прямо заморожену потрібно обсмажити в рослинній олії (олії не треба жаліти!).
Потім готову обсмажену картоплю солимо і приправляємо спеціями, подаємо з соусом. А готуємо соус з майонезу, йогурту, води, нарізаного крейди кропу і рубаного часнику. Все в блендері змішуємо і виливаємо соус в блюдце, подаємо до картопельки. Це смачно! Приємного вам!