Головна » Статті » Рецепти

Відкритий пиріг з персиками
Для приготування страви Вам знадобиться:
для тіста: дріжджі (свіжі) - 25г; молоко (тепле) - 250 мл; вершкове масло (розтоплене, не гаряче) - 100г; яйце - 1 шт.; цукровий сироп - 3 ст.л. (75 мл); борошно - близько 500г; сіль - 1/2 ч.л.; для начинки: персики - 4-5 шт.; цукор за смаком; для глазурі: ванілін, джем абрикосовий - 2-3 ст.л.
Для опари в теплому молоці розвести цукровий сироп, додати розтоплене вершкове масло, злегка збите яйце, сіль.
Дріжджі розкришити, розвести в невеликій кількості теплого молока і додати до решти продуктів. Просіяти борошно. Частина борошна (приблизно половину) замісити. Решту прибрати.
Миску з опарою накрити серветкою і поставити в тепле місце на 30 хвилин. Коли опара підійде, додати борошно, що залишилося, і вимісити еластичне тісто. Залишити тісто в миску приблизно на 1,5 години.
Коли тісто підійде, викласти його на яка була вкрита борошном дошці і розкачати його в прямокутник.
Форму для випічки вистелити пекарської папером. Перенести тісто у форму. Персики розрізати на половинки, і кожну половинку - приблизно на 10 частин.
Розкласти персики по поверхні пирога, злегка вдавлюючи кожну скибочку в тісто. Посипати верх пирога цукром і залишити приблизно на 30 хвилин для вистійки.
Випікати при 200С приблизно 30 хвилин. У невеликій мисці розігріти ванілін, джем абрикосовий.
Змастити джемом верх пирога.
Просмотров: 628
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, тісто

Рекомендовані рецепти:

Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Закусочний торт "Полянка"
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Рис з помідорами та базиліком
Бутерброди з тунцем
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: