Головна » Статті » Рецепти |
Чорничні кекси
На 12 штук: 200 г борошна 180 г жовтого цукру 300 г сметани 150 г м'якого вершкового масла 1 пакетик ванільного цукру 2 яйця 60 г подрібнених вівсяних пластівців 2 чайних ложки порошку для випічки 1/2 чайної ложки соди 1 склянку свіжої та замороженої чорниці Для випічки: рослинне масло або 12 паперових форм розігріти Духовку до 180 гр C. Поглиблення на аркуші для випічки кексів змазати олією або вкласти в них паперові формочки. Борошно в миску просіяти і ретельно перемішати її з вівсяними пластівцями, порошок для випічки і харчовою содою. Свіжі ягоди чорниці перебрати, промити, відкинути на сито і дати обсохнути. Якщо використовується заморожена чорниця, то розморожувати її не потрібно. Яйця збити в просторій мисці. Додати цукор, вершкове масло, ванільний цукор, сметану і все добре перемішати. Додати борошняну суміш і знову ретельно перемішати. В останню чергу додати в тісто чорницю. Тісто відразу ж викласти в поглиблення на аркуші для випічки кексів. Выпекать20-25 хвилин до утворення золотистої скориночки. Готові кекси залишити на аркуші приблизно на 5 хвилин, потім викласти на таріль і подати до столу ще теплими. Час приготування: близько 15 минутВремя випічки: 20-25 хвилин | |
Просмотров: 983 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |