Головна » Статті » Рецепти

Чорничні кекси
На 12 штук:
200 г борошна
180 г жовтого цукру
300 г сметани
150 г м'якого вершкового масла
1 пакетик ванільного цукру
2 яйця
60 г подрібнених вівсяних пластівців
2 чайних ложки порошку для випічки
1/2 чайної ложки соди
1 склянку свіжої та замороженої чорниці
Для випічки:
рослинне масло або 12 паперових форм
розігріти Духовку до 180 гр C. Поглиблення на аркуші для випічки кексів змазати олією або вкласти в них паперові формочки. Борошно в миску просіяти і ретельно перемішати її з вівсяними пластівцями, порошок для випічки і харчовою содою.
Свіжі ягоди чорниці перебрати, промити, відкинути на сито і дати обсохнути. Якщо використовується заморожена чорниця, то розморожувати її не потрібно. Яйця збити в просторій мисці. Додати цукор, вершкове масло, ванільний цукор, сметану і все добре перемішати. Додати борошняну суміш і знову ретельно перемішати. В останню чергу додати в тісто чорницю.
Тісто відразу ж викласти в поглиблення на аркуші для випічки кексів. Выпекать20-25 хвилин до утворення золотистої скориночки. Готові кекси залишити на аркуші приблизно на 5 хвилин, потім викласти на таріль і подати до столу ще теплими.
Час приготування: близько 15 минутВремя випічки: 20-25 хвилин
Просмотров: 983
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішати, випічки

Рекомендовані рецепти:

Салат з грейпфрутом
Баклажани з волоськими горіхами
Українські пампушки з часником
Цибульні булочки
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Торт "Посмішка негра"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: