Головна » Статті » Рецепти

Ковбойська яєчня
Яєчню можна приготувати, немов снідаєте на Дикому Заході! А апетит у ковбоїв ще той!Продукти: 10 яєць, 4 помідора, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 200 г бекону, 100 г твердого сиру, 3 столові ложки консервованої квасолі, 2 столові ложки олії, 3 столові ложки кукурудзяного борошна, петрушка, маленький перчик чилі, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Соус: Цибулю і часник дрібно нарізати, смажити в сотейнику в 1 столовій ложці олії до прозорості. Додати бекон, нарізаний на смужки і обсмажений окремо до хрусткої скоринки. Квасоля розім'яти виделкою в пюре. Сир натерти на дрібній тертці. Помідори звільнити від шкірки, обдати окропом і порізати невеликими кубиками. Чилі звільнити від насіння і покришити. Все - в сотейник, уварити до густого стану, посолити і поперчити.
Змішати кукурудзяне борошно з півсклянки теплої води так, щоб вийшло густе тісто, розділити на 10 частин і розкачати тонкі невеликі коржі. У сковороді, де виділився жир від бекону, підсмажити їх по 3 хвилини з кожного боку.
Зробити з яєць "яєчню" у маслі, викласти по 1 яйцю на кожен коржик і подавати з соусом, посипавши рубаною петрушкою.
Просмотров: 569
Категория: Рецепти |
| Теги: від, Чилі

Рекомендовані рецепти:

Житні млинці
Горіхові рогалики
Шоколадний пломбір
Картопля в паприці (рецепт)
Торт "Медовик"
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: