Головна » Статті » Рецепти

Картопля, запечена з сиром
Страва з картоплі, ароматне і сытное.Необходимые продукти: 1 кг великої картоплі, 250 г твердого сиру, 2 столові ложки вершкового масла, пучок кропу, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Процес приготування: Духовку включити заздалегідь, вона повинна бути нагріта до 200°С.
Картоплю попередньо замочити в теплій воді хвилин на 15, потім добре вимити зовні, використовуючи жорстку щітку. Залишити обсохнути.
Рівномірно розкласти на деко, поставити в духовку, випікати близько години, перевіряючи, чи легко входить в бульби ніж.
Як стане м'якою, дістати, нехай трохи охолоне, зробити на кожній картоплині розріз вздовж до половини, ложкою вийняти м'якоть.
Розім'яти її з вершковим масло, сиром, натертим на дрібній тертці, і половиною від загальної кількості подрібненої зелені. Посолити, поперчити начинку і акуратно ложкою вкласти знову в картоплю.
Повернути в духовку буквально на 5 хв. Вимкнути нагрів і ще потримати стільки ж.
Викласти на тарілку, присипати залишком кропу і відразу подавати.
Просмотров: 577
Категория: Рецепти |
| Теги: духовку, кропу

Рекомендовані рецепти:

Торт "Мурашник"
Млинці заварні на молоці
Сирна запіканка з родзинками
Ватрушки "Трояндочки"
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: