Головна » Статті » Рецепти |
Картопля, запечена з сиром
Страва з картоплі, ароматне і сытное.Необходимые продукти: 1 кг великої картоплі, 250 г твердого сиру, 2 столові ложки вершкового масла, пучок кропу, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Духовку включити заздалегідь, вона повинна бути нагріта до 200°С. Картоплю попередньо замочити в теплій воді хвилин на 15, потім добре вимити зовні, використовуючи жорстку щітку. Залишити обсохнути. Рівномірно розкласти на деко, поставити в духовку, випікати близько години, перевіряючи, чи легко входить в бульби ніж. Як стане м'якою, дістати, нехай трохи охолоне, зробити на кожній картоплині розріз вздовж до половини, ложкою вийняти м'якоть. Розім'яти її з вершковим масло, сиром, натертим на дрібній тертці, і половиною від загальної кількості подрібненої зелені. Посолити, поперчити начинку і акуратно ложкою вкласти знову в картоплю. Повернути в духовку буквально на 5 хв. Вимкнути нагрів і ще потримати стільки ж. Викласти на тарілку, присипати залишком кропу і відразу подавати. | |
Просмотров: 639 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |