Ще один варіант, як смачно приготувати курку, використовуючи спеціальний пряний, гірко-кисло-солодкий соус-маринад.Необходимые продукти: курка на 1.5-2 кг, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, по половині склянки білого вина, томатної пасти та кетчупу, 1 столова ложка меду, 2 столові ложки соєвого соусу, по 1 чайної ложки сухої меленої паприки, базиліка, чорного і червоного пекучого перцю, сіль. Процес приготування: Курочку обробити на порційні шматки. Дрібно нарізати цибулю, часник пропустити через прес. Цибулю і часник скласти в каструлю, туди ж додати вино, вичавлений лимонний сік, томатну пасту і кетчуп, мед, соєвий соус, паприку, базилік і перець. Проварити при помішуванні на слабкому полум'ї 10 хвилин. Залити курку підготовленим соусом-маринадом, поставити в холодильник на 1 годину.