Головна » Статті » Рецепти

Запечена курочка по-американськи
Ще один варіант, як смачно приготувати курку, використовуючи спеціальний пряний, гірко-кисло-солодкий соус-маринад.Необходимые продукти: курка на 1.5-2 кг, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, по половині склянки білого вина, томатної пасти та кетчупу, 1 столова ложка меду, 2 столові ложки соєвого соусу, по 1 чайної ложки сухої меленої паприки, базиліка, чорного і червоного пекучого перцю, сіль.
Процес приготування: Курочку обробити на порційні шматки. Дрібно нарізати цибулю, часник пропустити через прес.
Цибулю і часник скласти в каструлю, туди ж додати вино, вичавлений лимонний сік, томатну пасту і кетчуп, мед, соєвий соус, паприку, базилік і перець. Проварити при помішуванні на слабкому полум'ї 10 хвилин.
Залити курку підготовленим соусом-маринадом, поставити в холодильник на 1 годину.
Просмотров: 583
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Ватрушка "Ласун"
Чорничні кекси
Пиріг з бринзою та руколою
Лимонно-морквяне ласощі
Салат "Дубочек"
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: