Головна » Статті » Рецепти

Пиріг з бринзою та руколою
Для приготування страви Вам знадобиться:
борошно - 800г; дріжджі (свіжі) - 40г; цукор - 1 ст.л.; молоко - 300г; рослинна олія - 50 мл; яйце - 2 шт.; сіль - 1.5 ч.л.; для начинки: бринза - 200г; рукола - 1 пучок; яйце - 2 шт.Рукколу промити, обсушити на рушник і дрібно нарізати.
Бринзу розкришити, змішати з зеленню та сирими яйцями.
Замісити опару з дріжджів, 50г борошна, цукру і 50 мл молока. Поставити миску з опарою в тепле місце.
Коли з'явиться піниста шапочка, додати молоко, що залишилося, яйця, олію, сіль і борошно. Я замешивала і расстаивала тісто в хлібопічці моделі (режим 'дріжджове тісто').Разделить тісто на 2 рівні частини. Розкачати корж.
На коржик покласти начинку, рівномірно розподілити, залишаючи вільними краю (приблизно 1.5-2 см).
Накрити другою коржем, трохи притиснути. У центр поставити перевернутий склянку і від нього ножем прорізати 'промені' (8-12 шт.) Кожен сектор 1-2 рази скрутити спіраллю.
Змастити пиріг жовтком і випікати при 180 З близько 40 хвилин. Готовий пиріг збризнути водою і накрити серветкою. Подавати до столу гарячими.
Просмотров: 917
Категория: Рецепти |
| Теги: борошно, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Вершково-медові цукерки
Яблука, фаршировані салатом
Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Сирні кексики
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: