Головна » Статті » Рецепти |
Пиріг з бринзою та руколою
Для приготування страви Вам знадобиться: борошно - 800г; дріжджі (свіжі) - 40г; цукор - 1 ст.л.; молоко - 300г; рослинна олія - 50 мл; яйце - 2 шт.; сіль - 1.5 ч.л.; для начинки: бринза - 200г; рукола - 1 пучок; яйце - 2 шт.Рукколу промити, обсушити на рушник і дрібно нарізати. Бринзу розкришити, змішати з зеленню та сирими яйцями. Замісити опару з дріжджів, 50г борошна, цукру і 50 мл молока. Поставити миску з опарою в тепле місце. Коли з'явиться піниста шапочка, додати молоко, що залишилося, яйця, олію, сіль і борошно. Я замешивала і расстаивала тісто в хлібопічці моделі (режим 'дріжджове тісто').Разделить тісто на 2 рівні частини. Розкачати корж. На коржик покласти начинку, рівномірно розподілити, залишаючи вільними краю (приблизно 1.5-2 см). Накрити другою коржем, трохи притиснути. У центр поставити перевернутий склянку і від нього ножем прорізати 'промені' (8-12 шт.) Кожен сектор 1-2 рази скрутити спіраллю. Змастити пиріг жовтком і випікати при 180 З близько 40 хвилин. Готовий пиріг збризнути водою і накрити серветкою. Подавати до столу гарячими. | |
Просмотров: 1192 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |