Головна » Статті » Рецепти

Каша "Пухова" з соусом
Ця солодка каша гречана з таким незвичайним і милою назвою належить до споконвічно російських страв, правда вже трохи призабутих. Тим не менш страва виходить смачним і ситним і може чудово підійти для сніданку!

Продукти, які знадобляться, щоб приготувати кашу "Пухову": 200 грамів гречаної крупи, три курячих яйця, 400 мл молока, 150 мл вершків, 50 г цукрового піску, одна столова ложка вершкового масла, кориця або ванілін.

Сиру гречану крупу необхідно перемішати з одним добре збитим курячим яйцем, причому таким чином, щоб крупа була покрита вся збитою яєчною масою. Потім цю гречку потрібно трохи підсушити в духовці, висипавши її рівномірно на деко застелений.
Молоко потрібно закип'ятити і всипати туди підготовлену гречану крупу і також покласти вершкове масло. Відварити кашу до готовності на слабкому вогні.
Для приготування соусу потрібно довести до кипіння вершки і змішати їх з корицею або ваніліном. Яєчні жовтки змішати і розтерти з цукром і потроху додавати в гарячі вершки, варити масу до того моменту, поки вона не стане густою.
Готову кашу викласти на тарілки і полити приготованим соусом.
Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: Каша

Рекомендовані рецепти:

Булочки "Варенки"
Вівсяний хлібець
Баклажани з сиром і помідорами
"Медова" свинина з імбиром
Fougasse - або що таке фугас?
"Торф'яної пиріг"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: