Картопляний салат з селерою можна готувати навесні з молодою картоплею, звичайна ж пору року використовуйте дрібний круглий, не розсипчастий сорт.Необходимые продукти: 500 г білого картоплі, корінь селери, 250 гр вареної нежирної ковбаси, салатна червона цибулина, Заправка: пучок зелені селери і петрушки, 2 столові ложки гострої гірчиці, 1 столова ложка солодкої гірчиці із зернами, майонез, сіль і мелений чорний перець за смаком. Приготування: картоплю почистити, покласти в киплячий солоний окріп, варити на маленькому вогні до м'якості. Воду злити і потримати 5-10 хвилин на пару. Теплим розрізати на 2-4 частини, викласти у велику миску. Посипати нарізаними маленькими кубиками ковбасою, селерою, цибулею. І прямо теплим залити заправкою. Для заправки дрібно нарубати зелень і ретельно перемішати з іншими складовими. Добре перемішати і залишити на кілька годин, щоб добре просочився. Подавати охолодженим або кімнатної температури.