Головна » Статті » Рецепти

Картопляний салат з гірчицею і селерою
Картопляний салат з селерою можна готувати навесні з молодою картоплею, звичайна ж пору року використовуйте дрібний круглий, не розсипчастий сорт.Необходимые продукти: 500 г білого картоплі, корінь селери, 250 гр вареної нежирної ковбаси, салатна червона цибулина,
Заправка: пучок зелені селери і петрушки, 2 столові ложки гострої гірчиці, 1 столова ложка солодкої гірчиці із зернами, майонез, сіль і мелений чорний перець за смаком.
Приготування: картоплю почистити, покласти в киплячий солоний окріп, варити на маленькому вогні до м'якості. Воду злити і потримати 5-10 хвилин на пару. Теплим розрізати на 2-4 частини, викласти у велику миску.
Посипати нарізаними маленькими кубиками ковбасою, селерою, цибулею. І прямо теплим залити заправкою.
Для заправки дрібно нарубати зелень і ретельно перемішати з іншими складовими.
Добре перемішати і залишити на кілька годин, щоб добре просочився. Подавати охолодженим або кімнатної температури.
Просмотров: 659
Категория: Рецепти |
| Теги: теплим, селерою

Рекомендовані рецепти:

Апельсиново-мандариновий пиріг
Грибний "біфштекс"
Чіпси з карамелі
Омлет в лаваші
Яєчна параті
Як готувати тісто для булочок в хлібопічці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: