Знайшла нещодавно рецепт приготування салату з корейської моркви. Це не просто смачно, це до непристойності смачно! Рекомендую приготувати такий салатик негайно, вам неодмінно сподобається. Гарантую.)) буде Потрібно зовсім не багато інгредієнтів: морква корейська (вже готова, заздалегідь маринована), пару шматочків житнього хліба, шматочок шинки і майонез.
Шинку треба нарізати дуже тонко соломкою і точно так же тонко нарізаємо смужками житній хліб. Викладаємо шматочки хліба на деко і сильно підсушуємо духовці. Сухарики повинні добре засушиться, щоб потім вони не розкисло в салаті. Морквину по-корейськи викладаємо на тарілку, додаємо сухарики (холодні) і нарізану шинку (з приводу цього інгредієнта: шинки не додавайте багато, вона повинна лише зрідка зустрічатися).
Змішуємо інгредієнти, додаємо сухарики, майонез додаємо трохи, перемішуємо і тепер треба дати салату настоятися хоча б пів години. Виходить неймовірно смачний закусочний салат. Приємного!