Якщо не особливо любите смажену курячу печінку, спробуйте приготувати її ось за таким рецептом(додається нижче). Результат вражає! Дуже смачно і навіть найзатятіші не любителі субпродуктів відносяться до такої страви благосклонно.Итак, нам знадобляться яблука кислі, печінка куряча, цибуля ріпчаста, вино біле столове, море приправ і ваших улюблених трав.))
Печінку курячу потрібно посолити і меленим перцем присипати, додати рослинного масла, трохи лимонного соку додати, перемішати і нехай вона маринується не менше п'яти хвилин. Тим часом треба обсмажити нарізаний півкільцями лук і нарізані часточками (знімаємо шкірку) яблука. Смажимо в олії. Печінка окремо обсмажуємо, потім додаємо цибулю з яблуками і ще пару хвилин тушкуємо на слабкому вогні. Після цього заливаємо соусом: вино + мед + приправи і трави, доводимо до кипіння в сотейнику. Виливаємо соус до печінки, ще п'ять хвилин тушкуємо печінка з яблучками в цьому соусі і після вимикаємо вогонь, подаємо до столу. Приємного!