Головна » Статті » Рецепти |
Салат із перепелиними яйцями
Красивий і досить низькокалорійний салат, Необхідні продукти: 10 перепелиних яєць, 250 г крабових паличок, 1 біла салатна цибулина, 1 яблуко, 1 пучок листового салату. Заправка: 6 ст. л. оливкової олії, 2 ст л. винного оцту, 1 ч. л. зернистої гірчиці, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: відварити круто перепелиний яйця. Охолодити і почистити. Розрізати кожен уздовж навпіл. Порізати невеликими шматочками крабові палички. Цибулину нарізати дуже тонкими півкільцями. Якщо відчувається гіркота, то потримати цибулю пару хвилин в окропі, потім обсушити. З яблука видалити насінну коробочку і розрізати на часточки. Змішати крабові палички, цибулю і яблуко. Збити віночком всі компоненти заправки в однорідну масу. Салатні листя ретельно вимити й обсушити. Руками порвати на невеликі частини, розкласти на плоскому блюді. Зверху розмістити суміш крабових паличок, яблука та цибулі. Рівномірно полити заправкою. Прикрасити половинками перепелиних яєць. | |
Просмотров: 702 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |