Головна » Статті » Рецепти

Салат із перепелиними яйцями
Красивий і досить низькокалорійний салат, Необхідні продукти: 10 перепелиних яєць, 250 г крабових паличок, 1 біла салатна цибулина, 1 яблуко, 1 пучок листового салату.
Заправка: 6 ст. л. оливкової олії, 2 ст л. винного оцту, 1 ч. л. зернистої гірчиці, сіль, чорний мелений перець.
Процес приготування: відварити круто перепелиний яйця. Охолодити і почистити. Розрізати кожен уздовж навпіл.
Порізати невеликими шматочками крабові палички. Цибулину нарізати дуже тонкими півкільцями. Якщо відчувається гіркота, то потримати цибулю пару хвилин в окропі, потім обсушити.
З яблука видалити насінну коробочку і розрізати на часточки.
Змішати крабові палички, цибулю і яблуко.
Збити віночком всі компоненти заправки в однорідну масу.
Салатні листя ретельно вимити й обсушити. Руками порвати на невеликі частини, розкласти на плоскому блюді.
Зверху розмістити суміш крабових паличок, яблука та цибулі. Рівномірно полити заправкою. Прикрасити половинками перепелиних яєць.
Просмотров: 702
Категория: Рецепти |
| Теги: розрізати, яєць

Рекомендовані рецепти:

Багатошарові трикутники
Вівсяний хлібець
М'яке гарбузове печиво
Овочевий суп з курячою грудкою
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Сочні з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: