Головна » Статті » Рецепти

Салат "Дубочек"
У салат "Дубочек" всі компоненти нарізаються досить крупно. Добре б знайти мариновані шампіньйони не великі, а такого розміру, з діаметром капелюшків не більше 1 см, щоб їх не різати, а використовувати в салат целиком.Необходимые продукти: 300 г шинки або відвареного м'яса, 6 яєць, 1 баночка консервованих дрібних шампіньйонів, 100 г корейської моркви, пучок зеленої цибулі, майонез, чорний мелений перець, сіль.
Процес приготування: яйця зварити круто, остудити, почистити і порізати великими кубиками, можна при цьому використовувати спеціальну яйцерезку. Орієнтуватися при нарізуванні можна на розмір грибів. Аналогічно за розміром нарізати шинку (відварне м'ясо). Лук порубати ножем.
Змішати у великій мисці шинку, яйця, корейську моркву. посолити і поперчити за смаком. Заправити майонезом. Зверху висипати добре проціджений від рідини грибочки, посипати зеленою цибулею. Ще раз акуратно перемішати, викласти в салатник і відразу подавати на стіл.
Просмотров: 846
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, використовувати

Рекомендовані рецепти:

Шинка, запечена з ананасами
Печиво серпантин
Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Вівсяні козинаки з сухофруктами
Ладду - східне ласощі з нуту
Тарт з шоколадним мусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: