У салат "Дубочек" всі компоненти нарізаються досить крупно. Добре б знайти мариновані шампіньйони не великі, а такого розміру, з діаметром капелюшків не більше 1 см, щоб їх не різати, а використовувати в салат целиком.Необходимые продукти: 300 г шинки або відвареного м'яса, 6 яєць, 1 баночка консервованих дрібних шампіньйонів, 100 г корейської моркви, пучок зеленої цибулі, майонез, чорний мелений перець, сіль. Процес приготування: яйця зварити круто, остудити, почистити і порізати великими кубиками, можна при цьому використовувати спеціальну яйцерезку. Орієнтуватися при нарізуванні можна на розмір грибів. Аналогічно за розміром нарізати шинку (відварне м'ясо). Лук порубати ножем. Змішати у великій мисці шинку, яйця, корейську моркву. посолити і поперчити за смаком. Заправити майонезом. Зверху висипати добре проціджений від рідини грибочки, посипати зеленою цибулею. Ще раз акуратно перемішати, викласти в салатник і відразу подавати на стіл.
|