Головна » Статті » Рецепти

Швидкі пиріжки з рибою
Інгредієнти для тіста:
- борошно 2 склянки
- масло вершкове масло (або маргарин) 50-100 гр
- сметана 20-25% 6 ст. ложок
- цукор 2 ч. ложки
- сіль 1/4 ч. ложки
- сода 1/4 ч. ложки
начинка:
- риба
- зелена цибуля
Приготування
1. Начинка: рибу (будь-яку) відварюємо або запікаємо, відокремлюємо кістки, подрібнюємо і перемішуємо з цибулею.
2. Замішуємо тісто: сметану змішуємо з цукром і сіллю до повного розчинення.
3. Розм'якшене масло (або маргарин) збиваємо міксером.
4. Додаємо сметану, збиваємо.
5. Борошно змішати з содою і просіваємо через сито.
6. Замішуємо тісто.
7. Шматочок тіста розгортаємо в тонкий пласт з центр кладемо начинку.
8. Защипываем краю.
9. Пиріжки випікаємо в духовці при температурі 200º на 10-15 хвилин, до залотистого кольору.
Приємного апетиту!
Просмотров: 974
Категория: Рецепти |
| Теги: масло, маргарин)

Рекомендовані рецепти:

Смородиновий пиріг
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Пиріг з горіхами
Тістечко пісочне з мигдалем
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Готуємо сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: