Головна » Статті » Рецепти

Хліб з кукурудзяним борошном
Кукурудзяний хліб, випечений із з'єднання в рівній пропорції пшеничного та кукурудзяного борошна, виходить з дуже щільною і в'язкої структурою, вологим і солодкуватий на смак. В рецепті кількість продуктів на 2 великих хліба. Для невеликої форми, кількість інгредієнтів скоротіть вдвое.Необходимые продукти: 3 склянки пшеничного білого борошна, 3 склянки кукурудзяного борошна, 4 склянки молока, півсклянки меду, їдалень ложок рафінованого рослинного масла, 3 чайних ложки соди, 1 столова ложка солі.
Процес приготування: у великій мисці змішати борошно, сіль і соду, погашену оцтом).
В іншому посуді з'єднати цукор, рослинне масло і молоко. Змішати борошняну і молочну суміші, добре зігнати до отримання консистенції густої сметани.
Отримане тісто вилити у форму для випічки, змащену маслом і присипану борошном.
Заздалегідь розігріти духовку до температури 160 ° С і випікати хліб близько 45 хвилин до золотисто-коричневого кольору і розтріскування поверхні.
Просмотров: 591
Категория: Рецепти |
| Теги: борошна, хліб

Рекомендовані рецепти:

Суп з ковбасками та овочами
Шоколадно-горіхове праліне
Сирні конвертики
Закритий лимонний пиріг
Пісочний пиріг
Апельсинові квадратики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: