Кукурудзяний хліб, випечений із з'єднання в рівній пропорції пшеничного та кукурудзяного борошна, виходить з дуже щільною і в'язкої структурою, вологим і солодкуватий на смак. В рецепті кількість продуктів на 2 великих хліба. Для невеликої форми, кількість інгредієнтів скоротіть вдвое.Необходимые продукти: 3 склянки пшеничного білого борошна, 3 склянки кукурудзяного борошна, 4 склянки молока, півсклянки меду, їдалень ложок рафінованого рослинного масла, 3 чайних ложки соди, 1 столова ложка солі. Процес приготування: у великій мисці змішати борошно, сіль і соду, погашену оцтом). В іншому посуді з'єднати цукор, рослинне масло і молоко. Змішати борошняну і молочну суміші, добре зігнати до отримання консистенції густої сметани. Отримане тісто вилити у форму для випічки, змащену маслом і присипану борошном. Заздалегідь розігріти духовку до температури 160 ° С і випікати хліб близько 45 хвилин до золотисто-коричневого кольору і розтріскування поверхні.