Салат з ананасами і квасолею, з додаванням сиру і маринованих грибочків, на перший погляд, досить оригінальний по поєднанню ингредиентов.Но, тим не менш, смак у нього приємний і збалансований, цілком можна цей ситний салатик подати на сніданок, оскільки готується він надзвичайно швидко готових складників, що не потребують додаткової кулінарної обробки. Необхідні продукти: по одній банку консервованих ананасів (шматочками), білої консервованої квасолі, порізаних маринованих печериць, 200 г твердого сиру, 1 невеликий стебло селери з листочками, майонез, сіль і мелений чорний перець за смаком. Процес приготування: ретельно Злити рідину зі всієї консервації. Сир нарізати невеликими кубиками. Селеру подрібнити. Всі підготовлені компоненти акуратно перемішати у великій мисці. Заправити майонезом, поперчити і посолити. Прикрити і прибрати мінімум на 1 годину в холодильник, щоб салат настоявся для посилення смаку.