Стручкову квасолю можна готувати з томатною підливою або без - кому як подобається. Виходить щось на зразок квасолі по-флотськи. Інгредієнти: 600 г м'ясного фаршу, одна цибулина, дві - три столові ложки томатної пасти (або подрібнені помідори у власному соку - 200 грам), 600 г свіжої або замороженої стручкової квасолі, чорний мелений перець, спеції і сіль за смаком, рослинна олія.
Цибулину дрібно нарізати і злегка обсмажити в рослинній олії. Додати фарш, перемішати і теж обсмажити. Намагайтеся постійно помішувати фарш, не допускаючи утворення великих грудочок. Покладіть томат або помідори у власному соку (можна свіжі помідори), перемішайте, посоліть і поперчіть. Викладіть квасолю, додайте приправи і влийте трохи окропу.
Накрийте кришкою, тушкуйте на слабкому вогні 20-25 хвилин до м'якості квасолі. Подавати можна як самостійне блюдо або приготувати будь-який гарнір - рис або картопляне пюре. Приємного апетиту!