Головна » Статті » Рецепти

Стручкова квасоля з фаршем
Стручкову квасолю можна готувати з томатною підливою або без - кому як подобається. Виходить щось на зразок квасолі по-флотськи.
Інгредієнти: 600 г м'ясного фаршу, одна цибулина, дві - три столові ложки томатної пасти (або подрібнені помідори у власному соку - 200 грам), 600 г свіжої або замороженої стручкової квасолі, чорний мелений перець, спеції і сіль за смаком, рослинна олія.

Цибулину дрібно нарізати і злегка обсмажити в рослинній олії. Додати фарш, перемішати і теж обсмажити. Намагайтеся постійно помішувати фарш, не допускаючи утворення великих грудочок. Покладіть томат або помідори у власному соку (можна свіжі помідори), перемішайте, посоліть і поперчіть. Викладіть квасолю, додайте приправи і влийте трохи окропу.

Накрийте кришкою, тушкуйте на слабкому вогні 20-25 хвилин до м'якості квасолі. Подавати можна як самостійне блюдо або приготувати будь-який гарнір - рис або картопляне пюре. Приємного апетиту!
Просмотров: 1053
Категория: Рецепти |
| Теги: власному, квасолі

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з ананасом та сиром
Риба по-грецьки
Салат "Уолдорф"
Коктейль з динею і персиком (рецепт)
Салат з хурмою (рецепт)
Омлет з курячою печінкою та грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: