Головна » Статті » Рецепти

Горіхово-шоколадне печиво
Смачна домашня випічка з горішками на основі готової шоколадної массы.Необходимые продукти: півтори склянки пшеничного білого борошна, 1 склянка очищених і підсушених горіхів фундука, 100 гр розм'якшеного вершкового масла, 100 гр шоколадної маси Nutella, 1 яйце, півсклянки цукру, цукру, 3 їдальні ложки цукрової пудри, половина чайної ложки соди, 1 чайна ложки розпушувача, щіпка солі.
Процес приготування: горіхи трохи роздрібнити або порізати ножем, досить дрібно, але не в крихту.
Борошно просіяти і змішати з содою, розпушувачем і сіллю.
Вершкове масло (залишивши небагато для намазування) збити з шоколадною масою Nutella,.
Вбити яйце, всипати цукор, додати борошно і все добре перемішати.
Додати горіхи і ще раз все розмішати.
Велике деко вистелити папером для випічки. Змастити вершковим маслом.
Зліпити з тіста кульки, трохи їх приплюснути і викласти печіннячка на деко. Поставити в попередньо розігріту до 180С.
Випікати не більше 15 хвилин.
Витягнути і ще тепле печиво присипати цукровою пудрою.
Просмотров: 871
Категория: Рецепти |
| Теги: яйце, цукру

Рекомендовані рецепти:

Булочки "Варенки"
Калиссоны - французькі ласощі
Сирні булочки бісквітні
Соус "Бер-блан"
"Крем-брюле" з сиру
Цукерки "Вершкові тягучки"
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: