Головна » Статті » Рецепти

Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Пиріг як раз для початку літа, коли з'являються молоді овочі і зелень.Необходимые продукти: 3 яйця, 2 кг молодих маленьких кабачків, 2 зубчики часнику, 300 г жирного сиру, 300 г твердого сиру, по пучка м'яти і зеленого цибулі, 4 ст. л. вершків, 1 ст. л. оливкової олії, 2 ст. л. вершкового масла, 1 чай. л. сухого орегано, чорний мелений перець, сіль.
Процес приготування: кабачки нарізати дуже тонкими, майже прозорими, кружечками. Зелену цибулю і м'яту подрібнити.
Часник пропустити через прес. Сир натерти на крупній тертці.
У сковороді розтопити 1 ст. л. вершкового масла і пару хвилин, перемішуючи, гріти часник, цибулю, м'яту і орегано.
Додати кабачки, влити склянку окропу і томити під кришкою на повільному вогні 20 хвилин.
Кабачки розім'яти дерев'яним товкачем з сиром, з'єднавши з вершками, яйцями і половиною сиру, посолити і поперчити.
Роз'ємну форму змастити вершковим маслом, обсипати сиром, викласти кабачкову масу тісто і присипати зверху залишилися сиром.
Скропити оливковою олією і поставити в попередньо розігріту до 190°С духовку на півгодини.
Просмотров: 941
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, сиром

Рекомендовані рецепти:

Гулаб-джамун
Шоколадна баба (рецепт)
Печиво "Анзак"
Листкові трубочки
Вівсяні козинаки з сухофруктами
Лимонно-морквяне ласощі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: