Головна » Статті » Рецепти |
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Пиріг як раз для початку літа, коли з'являються молоді овочі і зелень.Необходимые продукти: 3 яйця, 2 кг молодих маленьких кабачків, 2 зубчики часнику, 300 г жирного сиру, 300 г твердого сиру, по пучка м'яти і зеленого цибулі, 4 ст. л. вершків, 1 ст. л. оливкової олії, 2 ст. л. вершкового масла, 1 чай. л. сухого орегано, чорний мелений перець, сіль. Процес приготування: кабачки нарізати дуже тонкими, майже прозорими, кружечками. Зелену цибулю і м'яту подрібнити. Часник пропустити через прес. Сир натерти на крупній тертці. У сковороді розтопити 1 ст. л. вершкового масла і пару хвилин, перемішуючи, гріти часник, цибулю, м'яту і орегано. Додати кабачки, влити склянку окропу і томити під кришкою на повільному вогні 20 хвилин. Кабачки розім'яти дерев'яним товкачем з сиром, з'єднавши з вершками, яйцями і половиною сиру, посолити і поперчити. Роз'ємну форму змастити вершковим маслом, обсипати сиром, викласти кабачкову масу тісто і присипати зверху залишилися сиром. Скропити оливковою олією і поставити в попередньо розігріту до 190°С духовку на півгодини. | |
Просмотров: 941 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |