Головна » Статті » Рецепти |
Бісквітний торт на день народження
Для тіста візьміть наступні продукти: 7 яєць, 1 склянка цукру, 1 чашка простий борошна, 2 чайні ложки порошку для випічки, 1 столова ложка капучіно і …60 мл горілки. Шоколадна маса: 500 мл вершків 30% жирності, 20 г темного шоколаду і 10 г молочного шоколаду Для крему: 250 мл вершків 30% жирності, 1 пакет ванільного цукру, 1 упаковка крему Fix. Всі ми знаємо, що приготування бісквіту заняття досить скрупульозне, важливо дотримуватися як пропорції, так і при випічці не можна відкривати духовку. Отже, смачний бісквітний торт на день Народження готується наступним чином: Білки збити з дрібкою солі, додати цукор і продовжувати збивати. Додати яєчні жовтки і збити ще трохи. Потім додати муки, мішаної з порошком для випічки і порошок капучіно. Акуратно перемішати і вилити в змащену форму діаметром 26-28 см. Випікати близько 25 хвилин при температурі 180 C. Охолодити і розрізати на дві частини. Влити вершки в каструлю. Розламати на частини гіркий і молочний шоколад. На слабкому вогні, постійно помішуючи, доки шоколад не розчиниться, підігріти всю масу. Охолодити і залишити в холодильнику на 12 годин. Потім збити шоколадно-вершкову масу і розділити її на дві частини. Одну частину бісквіту просочуємо горілкою з капучино. Для цього беремо половину шоколадної маси, і просочуємо бісквіт горілкою і накриваємо другою половинкою бісквіта. Залишками шоколадної маси змащуємо вийшов смачний бісквітний торт на день Народження згори і боків. Збийте охолоджені вершки з ванільним цукром і додайте в кінці збивання упаковку крему Fix. Прикрасити збитими вершками торт на день Народження. Готовий святковий торт на день народження поставте в холодильник на 24 години. насправді вийшло даний твір - смачний бісквітний торт дуже ніжний, а влітку його можна прикрасити ягодами, так як вершки, шоколад і свіжа ягода чудово поєднуються оп смаковими якостями. Олена Торска | |
Просмотров: 1497 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |