Головна » Статті » Рецепти

Бісквітний торт на день народження
Для тіста візьміть наступні продукти: 7 яєць, 1 склянка цукру, 1 чашка простий борошна, 2 чайні ложки порошку для випічки, 1 столова ложка капучіно і …60 мл горілки.
Шоколадна маса: 500 мл вершків 30% жирності, 20 г темного шоколаду і 10 г молочного шоколаду
Для крему: 250 мл вершків 30% жирності, 1 пакет ванільного цукру, 1 упаковка крему Fix.
Всі ми знаємо, що приготування бісквіту заняття досить скрупульозне, важливо дотримуватися як пропорції, так і при випічці не можна відкривати духовку.
Отже, смачний бісквітний торт на день Народження готується наступним чином:
Білки збити з дрібкою солі, додати цукор і продовжувати збивати. Додати яєчні жовтки і збити ще трохи. Потім додати муки, мішаної з порошком для випічки і порошок капучіно. Акуратно перемішати і вилити в змащену форму діаметром 26-28 см. Випікати близько 25 хвилин при температурі 180 C. Охолодити і розрізати на дві частини.
Влити вершки в каструлю. Розламати на частини гіркий і молочний шоколад. На слабкому вогні, постійно помішуючи, доки шоколад не розчиниться, підігріти всю масу. Охолодити і залишити в холодильнику на 12 годин. Потім збити шоколадно-вершкову масу і розділити її на дві частини.
Одну частину бісквіту просочуємо горілкою з капучино. Для цього беремо половину шоколадної маси, і просочуємо бісквіт горілкою і накриваємо другою половинкою бісквіта. Залишками шоколадної маси змащуємо вийшов смачний бісквітний торт на день Народження згори і боків.
Збийте охолоджені вершки з ванільним цукром і додайте в кінці збивання упаковку крему Fix. Прикрасити збитими вершками торт на день Народження. Готовий святковий торт на день народження поставте в холодильник на 24 години.
насправді вийшло даний твір - смачний бісквітний торт дуже ніжний, а влітку його можна прикрасити ягодами, так як вершки, шоколад і свіжа ягода чудово поєднуються оп смаковими якостями.
Олена Торска
Просмотров: 1497
Категория: Рецепти |
| Теги: торт, народження

Рекомендовані рецепти:

Fougasse - або що таке фугас?
Торт "Медове поліно"
Глазурований сирок "Картопля"
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Горіхові рогалики
Горіхово-яблучний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: