Головна » Статті » Рецепти |
Медовий пиріг на швидку руку
![]() Склад: 2 яйця, 2/3 склянки цукру, 50~60г меду, 0,5 склянки (г) родзинок, 100г сметани, 0,5 склянки (50г) волоських горіхів, 2/3 склянки (~100г) борошна, 1 ст. ложка соди (без верху) Міксером збити яйця з цукром в піну. Додати рідкий мед; збивати до розчинення меду. Додати сметану, борошно і соду. Повинне вийти плинне, але не рідке тісто. Покласти крупно подрібнені волоські горіхи і вимитий родзинки; перемішати ложкою. На дно форми d=22см покласти гурток папери. Вилити тісто. Форму затягнути зверху фольгою. Поставити в розігріту до t=220C духовку до готовності - приблизно на 40~45 хвилин. Після того, як пиріг пропечеться, можна відразу дістати його з духовки. Тоді він залишиться світлого кольору. Чи можна потримати в духовці ще близько 10 хвилин, тоді пиріг стане темно-коричневим і аромат меду посилиться. | |
Просмотров: 853 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |