Головна » Статті » Рецепти

Медовий пиріг на швидку руку
Цей пиріг - копія мого улюбленого торта "Тетяна". Тільки в тісто додана сметана. Ну і крему, природно, нет.Тесто дуже пишне і пухнаста. З яскравим медовим ароматом. Дуже сильно впливають на смак вкраплення вологого кислуватого родзинок і твердих маслянисто-ароматних горіхів.
Склад:
2 яйця,
2/3 склянки цукру,
50~60г меду,
0,5 склянки (г) родзинок,
100г сметани,
0,5 склянки (50г) волоських горіхів,
2/3 склянки (~100г) борошна,
1 ст. ложка соди (без верху)
Міксером збити яйця з цукром в піну. Додати рідкий мед; збивати до розчинення меду.
Додати сметану, борошно і соду. Повинне вийти плинне, але не рідке тісто.
Покласти крупно подрібнені волоські горіхи і вимитий родзинки; перемішати ложкою.
На дно форми d=22см покласти гурток папери.
Вилити тісто.
Форму затягнути зверху фольгою.
Поставити в розігріту до t=220C духовку до готовності - приблизно на 40~45 хвилин.
Після того, як пиріг пропечеться, можна відразу дістати його з духовки. Тоді він залишиться світлого кольору. Чи можна потримати в духовці ще близько 10 хвилин, тоді пиріг стане темно-коричневим і аромат меду посилиться.
Просмотров: 853
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Сирна запіканка з родзинками
Пиріжки з щавлем і яйцем
Салат з оселедцем (рецепт)
Цукерки, бараночки
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: