Головна » Статті » Рецепти

Картопляна запіканка по-флотськи
Запіканка по-флотськи - це картопля з м'ясним фаршем. Можна зробити картопляні шари з пюре, а можна тоненько нарізати сиру картоплю і приправити його спеціями. У будь-якому виконанні запіканка буде смачною.

Інгредієнти: картопля, молоко, два яйця, приблизно кілограм м'ясного фаршу, три - чотири цибулини, рослинне масло, сіль, чорний мелений перець і спеції за смаком. За бажанням можна додати дрібно нарізаний кріп.

Картоплю відваріть до готовності, воду злийте. Розімніть в пюре, додайте теплого молока і вершкове масло. Посоліть за смаком.
Цибулю дрібно порубаєте і обсмажте в невеликій кількості рослинного масла. В іншій сковорідці обсмажте м'ясний фарш з додаванням солі, чорного меленого перцю і спецій (дуже добре підходить мускатний горіх). Сильно засмажувати фарш не потрібно, як тільки він змінить колір, і рідина випарується - перекладайте його до цибулі, перемішайте і дайте охолонути. Потім змішайте зі збитими яйцями щоб фарш тримав форму і не розвалювався.
На дно змащеної маслом форми викладіть шар картопляного пюре (приблизно половину), потім обсмажений фарш з цибулею і зверху закрийте залишилися пюре. Запікати на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки.
Просмотров: 578
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, фарш

Рекомендовані рецепти:

Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Тістечко пісочне з мигдалем
Пиріжки з кропивою і рисом
Fougasse - або що таке фугас?
Курчата, приготовані у виноградному соку
Багатошарові трикутники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: