Головна » Статті » Рецепти |
Філе курки з абрикосами
Для любителів оригінальних рецептів з куркою. Солодкість абрикосів підкреслюється кислинкою помідорів і пряним букетом вина і специй.Необходимые продукти: 4 курячих філе, півкіло соковитих свіжих абрикос, 2 цибулини, 3 помідори, 1 ст. ложка борошна, 3 ст. ложки рослинної олії, 1 склянка білого сухого вина, пучок петрушки, спеції - чайна ложка сухого базиліка і пів чайної ложки зіра, сіль і перець (мелений чорний і червоний за смаком. Процес приготування: філе розрізати на 3-4 частини, натерти сумішшю солі, спецій і перцю. Цибулю дрібно нарізати кубиками. Обшпарити помідори, зняти шкірку, натерти на тертці. Абрикоси розділити навпіл, видаливши кісточку. Борошно розвести у вині. Зелень дрібно нашаткувати. У казані розігріти олію і обсмажити курку до золотистого кольору. Додати цибулю, смажити разом 5 хв. Ввести помідори. Перемішати, протушкувати під кришкою 5-7 хв. Залити борошном з вином, перемішати, прогріти 10 хв. Покласти абрикоси, тушкувати ще 15 хвилин, посипати петрушкою і розмішати. | |
Просмотров: 675 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |