Головна » Статті » Рецепти

Філе курки з абрикосами
Для любителів оригінальних рецептів з куркою. Солодкість абрикосів підкреслюється кислинкою помідорів і пряним букетом вина і специй.Необходимые продукти: 4 курячих філе, півкіло соковитих свіжих абрикос, 2 цибулини, 3 помідори, 1 ст. ложка борошна, 3 ст. ложки рослинної олії, 1 склянка білого сухого вина, пучок петрушки, спеції - чайна ложка сухого базиліка і пів чайної ложки зіра, сіль і перець (мелений чорний і червоний за смаком.
Процес приготування: філе розрізати на 3-4 частини, натерти сумішшю солі, спецій і перцю.
Цибулю дрібно нарізати кубиками.
Обшпарити помідори, зняти шкірку, натерти на тертці.
Абрикоси розділити навпіл, видаливши кісточку. Борошно розвести у вині. Зелень дрібно нашаткувати.
У казані розігріти олію і обсмажити курку до золотистого кольору.
Додати цибулю, смажити разом 5 хв.
Ввести помідори. Перемішати, протушкувати під кришкою 5-7 хв.
Залити борошном з вином, перемішати, прогріти 10 хв.
Покласти абрикоси, тушкувати ще 15 хвилин, посипати петрушкою і розмішати.
Просмотров: 642
Категория: Рецепти |
| Теги: філе

Рекомендовані рецепти:

Сирна "самса" з грибами
Салат ананасно-маслиновый
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Чанахи: рагу по-грузинськи
Кавове печиво
Швидкі пиріжки на кефірі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: