Головна » Статті » Рецепти

Салат «Альпініст»
Салат «Альпініст»:

2-3 картоплини,

3 яйця,

200 г сиру (твердого сорту),

200 г солоної червоної риби,

1 банку консервованого горошку, майонез, зелень.

Приготування:

Відварюємо картоплю і яйця. Тремо на тертці сир і яєчні білки. Рибу дрібно нарізаємо. Першим шаром акуратно викладаємо картоплю. Змащуємо майонезом. Другий шар з риби. Промазуємо майонезом. Третій шар сирний. Промазуємо майонезом. Четвертим шаром укладаємо горошок у вигляді гірки. Всю гірку обмазуємо і засипаємо яєчним білком. Підстава прикрашаємо зеленню.

 

Просмотров: 3216
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 34 | Теги: майонезом, «альпініст»

Рекомендовані рецепти:

Курячі крокети
Яловичина в маринаді
Торт з мигдальною начинкою
Коктейль "Чорна вдова" (рецепт)
Салат "Амурський"
Салат з капустою і мисливськими ковбасками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: