Головна » Статті » Рецепти |
Салат «Альпініст»
![]() 2-3 картоплини, 3 яйця, 200 г сиру (твердого сорту), 200 г солоної червоної риби, 1 банку консервованого горошку, майонез, зелень. Приготування: Відварюємо картоплю і яйця. Тремо на тертці сир і яєчні білки. Рибу дрібно нарізаємо. Першим шаром акуратно викладаємо картоплю. Змащуємо майонезом. Другий шар з риби. Промазуємо майонезом. Третій шар сирний. Промазуємо майонезом. Четвертим шаром укладаємо горошок у вигляді гірки. Всю гірку обмазуємо і засипаємо яєчним білком. Підстава прикрашаємо зеленню.
| |
Просмотров: 3216 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 34 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |