Головна » Статті » Рецепти


Відбивна під помідором і сиром з буряком: 2-3 баклажана,2 помідори,1 болгарський перець,100 г бринзи, зелень петрушки,зелень лимонного базиліка, оливкова олія, сіль. М'ясо розділіть на частини. Відбийте. Посоліть і поперчіть. Знову відбийте і обсмажте на соняшниковій олії. Помідори поріжте кружечками і викладіть на м'ясо. Промажте майонезом і посипте зверху тертим сиром. Запікайте в духовці 10 хвилин при 200 градусах С. Буряк відваріть, остудіть і акуратно, починаючи з середини, наріжте шарами, не дорізуючи до кінця, намагаючись надати форму трояндочки. Прикрасьте блюдо бурякової трояндою і викладіть запечене м'ясо. Прикрасьте зеленню.
Переглядів: 393
Рецепти | | Коментарі (0)

Борщ з картоплею: Буряк 100г,картоплю 125г,моркву 20гпетрушка 5,цибулю 20г,томат-пюре 15 г,маргарин столовий 10г,цукор 5г,часник 1зубчік,10г сметана,зелень 2 пучок,спеції. Овочі нарізати соломкою. У киплячий бульйон покласти капусту, картоплю цілими бульбами або нарізаний брусочками і варити овочі до готовності. Через 5-6 хвилин додати буряк, пасеровані коріння й цибулю, а за 10-15 хвилин до закінчення варіння «букет», лавровий лист, перець, сіль, якщо бульйон раніше не був посолен.При виготовленні борщу на грибному бульйоні додати варені шинковані гриби.Після закінчення варіння з борщу видалити «букет» і борщ довести до смаку, додаючи сіль, цукор, оцет і т. д.
Переглядів: 492
Рецепти | | Коментарі (0)

Борщ московський: Інгредієнти: М'ясо яловиче 32г,кістки м'ясні 100г,кістки шинкові 25г,шинка варена 20г,сосиски 20г,вершкове масло-10г,буряк 80г,капуста свіжа білокачанна 80г,моркву 20г,петрушка 5 пучок,цибуля ріпчаста 20г,томат-пюре 15 г,10г сметана,цукор 5г,оцет 3 %-ний 8г,зелень 2 пучок. В м'ясному бульйоні зварити шинкові кістки або копчену свинячу грудинку. Овочі нарізати соломкою. Буряк окремо тушкувати з жиром, томатом-пюре, цукром. Пасеровані коріння і цибулю приєднати до буряках перед закінченням її гасіння. У проціджений бульйон закласти капусту, шматки м'яса для варіння, після закипання додати буряк і варити борщ 25-30 хвилин. За 10-15 хвилин до закінчення варіння покласти «букет», лавровий лист, перець, сіль. По закінченні варіння «букет» видалити. Доведений...
Переглядів: 475
Рецепти | | Коментарі (0)

Борщ з квасолею: Буряк 80г,капуста свіжа 40г,квасоля 40г,моркву 20г,петрушка 5 пучок,цибуля ріпчаста 20г,томат-пюре 15 г,маргарин тваринний або сало свиняче пряжене 10г,10г сметана,цукор 3г,оцет 3 %-ний 8г,зелень 2 пучок.Квасоля перебрати, вимити, залити холодною водою і варити на слабкому вогні в закритому посуді до готовності. Коріння нарізати скибочками, лук нашаткувати і всі разом спасерувати з жиром, додати томат-пюре і продовжувати пасерування. Капусту нарізати у формі шашок. У киплячий кістковий або грибний бульйон або відвар від овочів і картоплі покласти капусту, коріння і варити 10-15 хвилин, потім додати варену буряк, нарізаний...
Переглядів: 463
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Незвичайна ніжність»: Куряче філе 500 гРис 5 ст. ложокЯйця курячі 6 шт.Зітхання 2 шт.Сир 200 гЧасник 2 зубчикиМайонез 250 гЗелень петрушки за смаком.курячу грудку Вимити, залити холодною водою, посолити, додати лавровий лист і перець горошком. Відварити до готовності, 30-35 хвилин. Курячі яйця залити холодною водою. Круто відварити, охолодити і очистити. 4 яйця натерти на дрібній тертці. 2 яйця залишити для прикраси. Рис промити, залити холодною водою. Відварити до готовності 15-20 хвилин. Відкинути готовий рис на друшляк. Промити. Дати воді стекти. Очистити часник. Розчавити в часничниці. Майонез змішати з часником. Добре перемішати....
Переглядів: 451
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Футбол»: 1 велика або 2 маленькі баночки консервованоготунця (можна використовувати сайру, горбушу або сардину)2 картоплини2 помідора3 яйця1 цибулина (або 1 стебло цибулі порею)маслинимайонезсіль за смакомзелень для прикраси.Консервовану рибу відкриваємо, трохи зливаємо з неї рідину,розминаємо рибу виделкою і викладаємо шаром на тарілку. Помідори нарізаємо шматочками і викладаємо зверху рибного шару. Відварений остиглий картоплю нарізаємо кубиками й викладаємо зверху помідори. Змащуємо картопляний шар майонезом. Відокремлюємо жовтки від білків охололих яєць. Натираємо на крупній тертці жовток і викладаємо рівним шаром. Зверху змащуємо майонезом. Натираємо на крупній тертці білки і викладаємо з маслин...
Переглядів: 509
Рецепти | | Коментарі (0)

Пікантний Салат з кукурудзи: кукурудза консервована — 450 рперець солодкий — 1 шт.лук зелений — 5гмасло рослинне — 2 ст. ложкипомідори черрі — 8 шт.зелень петрушки рубана — 3 ст. ложкимайонез — 1 ст. ложкасоус чилі — 1/4 ч. ложки Кукурудзу, дрібно нарізаний солодкий перець, зелений лук обсмажуйте, помішуючи, на маслі 5 хвилин. Перекладіть в салатник, додайте розрізані навпіл помідори. Для соусу збийте зазначені інгредієнти. Салат полийте соусом, заправте сіллю, перцем, добре перемішайте, подайте теплим, оформивши помідорами чері і зеленню петрушки.
Переглядів: 427
Рецепти | | Коментарі (0)

Бутерброди з маслинами: хліб — 1 скибочкамаслини — 5-6 шт.цибуля ріпчаста — 10 гяйце варене — 1/3 шт.масло рослинне — 1 ч. ложка. Маслини очистіть від кісточок, наріжте і розімніть. Цибулю і яйце дрібно порубаєте. Підготовлені продукти з'єднайте, перемішайте до отримання однорідної маси, посоліть, поперчіть, додайте олію. Змастіть скибочки хліба отриманою масою і оформите зеленню.
Переглядів: 459
Рецепти | | Коментарі (0)

Бутерброди » Асорті рибне»: Батон пшеничний — 4 скибочкисьомга солона — 40 г філеікра кетова — 40 рбалик осетровий — 40 рмасло вершкове — 30 рлимон — 1/2 шт.лук зелений і оливки — для оформленняСкибочки батона, зрізавши скоринки, намажте маслом. На кожен покладіть кружечок лимона, на лимон — ікру і по скибочці риби. Оформіть зеленою цибулею, оливкою.
Переглядів: 504
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат » Мишки»: Крабові палички — 150 гр.,варені яйця — 9 шт.,плавлений сирок — 1 шт.,велике яблуко — 1 шт.,консервована кукурудза — 1/2 банки,середні мариновані огірочки — 1 шт.,майонез.Плавлений сирок і яйця пропускаємо через крупну тертку,крабові палички порізати дрібними кубиками, яблукопорізати тонкою соломкою, маринованих огірків дрібнопорізати, з консервованої кукурудзи злити рідину.Тепер починаємо викладати салат шарами:— плавлений сирок, сітка майонезу,— яблуко соломкою, сітка майонезу,— крабові палички, сітка майонезу,— кукурудза — сітка майонезу.останній шар — натерті на дрібній тертці жовтки. Зверху змащувати нічим не треба.Тепер приступаємо до створення мишок. Для цього від яйця необхідно відрізатиневеликий шматочок. Це додасть...
Переглядів: 447
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 ... 4691-4700 4701-4708