Борщ московський: Інгредієнти: М'ясо яловиче 32г,кістки м'ясні 100г,кістки шинкові 25г,шинка варена 20г,сосиски 20г,вершкове масло-10г,буряк 80г,капуста свіжа білокачанна 80г,моркву 20г,петрушка 5 пучок,цибуля ріпчаста 20г,томат-пюре 15 г,10г сметана,цукор 5г,оцет 3 %-ний 8г,зелень 2 пучок. В м'ясному бульйоні зварити шинкові кістки або копчену свинячу грудинку. Овочі нарізати соломкою. Буряк окремо тушкувати з жиром, томатом-пюре, цукром. Пасеровані коріння і цибулю приєднати до буряках перед закінченням її гасіння. У проціджений бульйон закласти капусту, шматки м'яса для варіння, після закипання додати буряк і варити борщ 25-30 хвилин. За 10-15 хвилин до закінчення варіння покласти «букет», лавровий лист, перець, сіль. По закінченні варіння «букет» видалити. Доведений...