Салат «Незвичайна ніжність»: Куряче філе 500 г Рис 5 ст. ложок Яйця курячі 6 шт. Зітхання 2 шт. Сир 200 г Часник 2 зубчики Майонез 250 г Зелень петрушки за смаком. курячу грудку Вимити, залити холодною водою, посолити, додати лавровий лист і перець горошком. Відварити до готовності, 30-35 хвилин. Курячі яйця залити холодною водою. Круто відварити, охолодити і очистити. 4 яйця натерти на дрібній тертці. 2 яйця залишити для прикраси. Рис промити, залити холодною водою. Відварити до готовності 15-20 хвилин. Відкинути готовий рис на друшляк. Промити. Дати воді стекти. Очистити часник. Розчавити в часничниці. Майонез змішати з часником. Добре перемішати. Порізати куряче філе на шматочки. Викласти першим шаром на блюді. Посолити. Змастити підготовленим майонезом. Другим шаром викласти рис. Змастити майонезом. Викласти шар курячих яєць. Змастити майонезом. Моркву очистити і натерти на дрібній тертці. Викласти наступним шаром, змастити майонезом. Натерти на дрібній тертці сир. Викласти шар сиру, змастити майонезом. Розрізати решта 2 яйця навпіл. Жовтки натерти на дрібній тертці, посипати на шар сиру. З білків зробити квіти конвалії. З петрушки — стебло і листочки. Салат «Незвичайна ніжність» готовий.
|