Хлібний салат з помідорами «Панцанелла»: чіабатта або білий хліб (сухий або свіжий) — 200-250 г,помідори (стиглі сезонні або черрі) — 700 г,перець болгарський (червоний і жовтий) — 2 шт,огірки свіжі — 1-2 шт (250 г),черешкова селера — 80 г або 2 черешка (за бажанням),салатна червона цибулина або цибулина-шалот — 1 шт,червоний винний оцет — 2-3 столових ложки (або за смаком),часник — 2 зубчики,зелень базиліка або петрушки,анчоусів в маслі (чиста вага) — 20-30 г (за бажанням),каперси (без розсолу) — 20 г,оливкова олія — 5-7 столових ложок,цукор — 0,5-1 чайна ложка (або за смаком),сіль,мелений перець Підсохлу чіабатту або хліб наламати на...