Головна » Статті » Рецепти

Риба в шубі картопляної
Риба в картопляній шубі: Філе морської риби 400 г Картопля середньої величини 2 шт. Яйце 1 шт. Сметана 1 ч. л. Мускатний орехСольПерецУкропРастительное масло для смаження

Картопля очистіть, натріть на крупній тертці (або на тертці для моркви по-корейськи. Додайте сметану, яйце, сіль, перець і мускатний горіх, перемішайте. Філе риби розморозьте, наріжте порційними шматками, посоліть і поперчіть з двох сторін, присипте кропом. На шматочки рибного філе викладіть картопляну масу, розрівняйте її по всій поверхні. На сковороду з розпеченим рослинним маслом, викладіть філе картопляної стороною вниз. Обсмажте до рум'яної скоринки і акуратно переверніть. Підсмажте зворотний бік філе на середньому вогні до скоринки.

Просмотров: 1085
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: філе, риба

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медовик"
Райдужні меренги
Рецепт "Хрусткого" салату
Смажене морозиво
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Простий домашній рецепт шарлотки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: