Риба в картопляній шубі: Філе морської риби 400 г Картопля середньої величини 2 шт. Яйце 1 шт. Сметана 1 ч. л. Мускатний орехСольПерецУкропРастительное масло для смаження Картопля очистіть, натріть на крупній тертці (або на тертці для моркви по-корейськи. Додайте сметану, яйце, сіль, перець і мускатний горіх, перемішайте. Філе риби розморозьте, наріжте порційними шматками, посоліть і поперчіть з двох сторін, присипте кропом. На шматочки рибного філе викладіть картопляну масу, розрівняйте її по всій поверхні. На сковороду з розпеченим рослинним маслом, викладіть філе картопляної стороною вниз. Обсмажте до рум'яної скоринки і акуратно переверніть. Підсмажте зворотний бік філе на середньому вогні до скоринки.
|