Десерт сирно-сметанний: желатин — 10-15 г,вода або молоко — 1 склянка,сир — 250 г,сметана — 250 г,цукор — 0,5-0,75 склянки,ванільний цукор — 2 столових ложки Желатин замочити в холодній воді або молоці і залишити на 1-2 години до набухання. Набряклий желатин нагрівати до повного розчинення, але не кип'ятити. У гарячий розчин желатину ввести цукор і ванільний цукор і розмішувати до повного розчинення цукру. Сир протерти через сито або пропустити через м'ясорубку. Сметану викласти в миску і змішати з розчином желатину. Змішати сир зі сметанно-желатиновою сумішшю — добре перемішати до однорідності. Вилити отриману сирно-сметанно-желатинову суміш в підготовлені формочки, товщиною 1-3 см і поставити в холодне місце до застудневания.
|