Головна » Статті » Рецепти

Картопляний млинець з м'ясом і грибами
Дуже цікавий рецепт, у якого є ще й інша назва - «мішок розбійника».

Інгредієнти: 400 гр. свинячий корейки, 800 гр. картоплі, одна цибулина, 300 гр. печериць, один солодкий болгарський перець, чайна ложка сухого майорану, 200 гр. сметани, 100 гр. кетчупу, рослинна олія для смаження, сіль за смаком.

Корейку потрібно нарізати брусочками, шампіньйони - шматочками (якщо дрібні - навпіл або залишити цілими), цибулю - півкільцями, перець - смужками. Всі підсмажити окремо в рослинному маслі.
Зробити рожевий соус. Для нього сметану підігріваємо (але не доводимо до кипіння), додаємо до неї кетчуп, майоран і прогріваємо. Віночком або збиваємо блендером до однорідного стану.
Всі обсмажені продукти з'єднуємо (крім грибів), вливаємо соус і прогріваємо при слабкому кипінні.
Картоплю тремо на крупній тертці і підсмажуємо у формі великих млинчиків. На кожен млинець викладаємо начинку, складаємо млинчик навпіл і подаємо зі смаженими грибами. Можна частину соусу змішати з грибами, додати зелень - вийде грибний соус.
Просмотров: 825
Категория: Рецепти |
| Теги: соус, грибами

Рекомендовані рецепти:

Сорбе з чорної смородини
Свинина по-китайськи
Вишневий штрудель з сиром
Яловичина в лимонному соусі
«Рафаелло» з плавлених сирків
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: