Плов: 1.5 кг м'яса (баранини, свинини або яловичини)1 кг рису (в ідеалі сорти девзира)600 г моркви500 г цибулі1 ст. л. зіри1 ст. л. барбарису1/2 ст. л. куркуми1 головка часникучервоний мелений перецьчорний мелений перецьсільрослинне масло.Цибулю нарізати соломкою. М'ясо нарізати невеликими шматочками. Моркву нарізати брусками. У великій кількості рослинного масла (близько 150 мл) обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати м'ясо, обсмажити. Додати моркву, тушкувати 5-7 хвилин (кришкою не накривати.) Додати зіру, барбарис, куркуму, посолити, поперчити, перемішати. Налити воду так, щоб вона покривала м'ясо. Накрити кришкою, тушкувати 35-40 хвилин, на середньому...