Головна » Статті » Рецепти

Бутерброд «Морська мушля»
Бутерброд «Морська мушля»:

 

5 круглих булочок

2 яйця

100 г креветок (відварених)

50 г червоної ікри

майонез

сіль

рослинна олія

5 перепелиних яєць

Булочки розрізати уздовж, але не до кінця. З нижньої частини вийняти м'якуш. На рослинному маслі посмажити м'якуш до золотистого кольору. Яйця натерти на дрібній тертці. Креветки дрібно нарізати. Змішати сухарі, креветки, яйця, ікру. Заправити майонезом. Якщо необхідно, посолити. Булочки начинити салатом. Щоб булочки не закривалися, поставити зубочистку. Для прикрашання можна покласти перепелине яйце, воно буде символізувати перлину.
Якщо перепелиних яєць немає, можна вирізати овал з білка курячого яйця.

Просмотров: 661
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: яйця, «морська

Рекомендовані рецепти:

Креветочний салат по-креольски
Налисники на молоці
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Куряче суфле "Ніжність"
Розсипчастий пиріг з курагою
Морквяний торт з сушеної журавлини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: