Гуляш сицилійська: 400 г яловичини або телятини450-500 г томатів у власному соку1 невеликий баклажан2 цибулини2-3 часточки часнику1 ст. ложка томатної пасти1 ст. ложка борошнапара гілочок розмарину2-3 гілочки базилікасіль, перецьрослинна оліяМ'ясо промиваємо і старанно обсушуємо, ріжемо середніми шматками. На сильно розігрітому маслі обсмажуємо м'ясо до коричневої скоринки через 2-3 рази, щоб шматки смажилися в один шар, лежали вільно.Подрібнюємо очищені цибулю і часник. Очищений баклажани нарізаємо шматочками. З розмарину, промивши, струсивши з нього воду, обриваємо листочки, дрібно рубаємо. Томати, якщо вони цілі, нарізаємо.В тій же сковороді, переклавши м'ясо в каструлю (або латку) кладемо цибулю і часник, шматочки баклажана, розмарин. Обсмажуємо, помішуючи,...