Головна » Статті » Рецепти

Піца «Double cheese»
Піца «Double cheese»:

Тісто дріжджове

Сир твердий — 200 г

Ковбаса (салямі) — 250 г

Помідор — 1-2 шт

Цибуля ріпчаста — 1 шт.

Перець болгарський — 1/2 шт

Майонез (легкий) — 2-3 ст. л.

Майоран (сушений)

Зелень.

ТІСТО

Кисле молоко (або кефір)- 0,5 л

Дріжджі — 2 ч. л. (розвести в 1/2 стак. теплою підсолодженої води (1 ч. л. цукру))

Масло рослинне — 1/2 стак.

Борошно — до м'якого тесту

Цього тесту вистачить на 2-3 піци.

 

Тісто розрівнюємо по формі руками дуже тонко.

Змащуємо майонезом. Посипаємо сушеним майораном. Сир тремо на тертці. Після майонезу і майорану наносимо товстелезний шар сиру. Ріжемо часточками помідор. Так само ріжемо салямі. Викладаємо помідори на відстані один від одного. Викладаємо за принципом «луски» в порядку салямі-помідор-цибулю. Дуже важливо, щоб помідор був поверх лука. Посипаємо дрібно нарізаним болгарським перцем. Потім друга порція сиру. Випікаємо в розігрітій духовій шафі 25-30 хвилин.

Просмотров: 660
Категория: Рецепти |
| Теги: 1/2

Рекомендовані рецепти:

Смажена картопля з часниковими стрілками
Салат "Букет нареченої"
М'ясна запіканка з яйцем
М'ясний террін з помідорами і сиром
Закритий лимонний пиріг
Полуничний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: