Головна » Статті » Рецепти |
Піца «Double cheese»: Тісто дріжджове Сир твердий — 200 г Ковбаса (салямі) — 250 г Помідор — 1-2 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт. Перець болгарський — 1/2 шт Майонез (легкий) — 2-3 ст. л. Майоран (сушений) Зелень. ТІСТО Кисле молоко (або кефір)- 0,5 л Дріжджі — 2 ч. л. (розвести в 1/2 стак. теплою підсолодженої води (1 ч. л. цукру)) Масло рослинне — 1/2 стак. Борошно — до м'якого тесту Цього тесту вистачить на 2-3 піци.
Тісто розрівнюємо по формі руками дуже тонко. Змащуємо майонезом. Посипаємо сушеним майораном. Сир тремо на тертці. Після майонезу і майорану наносимо товстелезний шар сиру. Ріжемо часточками помідор. Так само ріжемо салямі. Викладаємо помідори на відстані один від одного. Викладаємо за принципом «луски» в порядку салямі-помідор-цибулю. Дуже важливо, щоб помідор був поверх лука. Посипаємо дрібно нарізаним болгарським перцем. Потім друга порція сиру. Випікаємо в розігрітій духовій шафі 25-30 хвилин. | |
Просмотров: 715 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |