Головна » Статті » Рецепти |
Салат «Гранатовий браслет»: 300 г курячого філе 150 г цибулі 300 г картоплі 300 г буряка 50 г волоських горіхів 1 великий гранат сіль майонез Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Картоплю відварити. Буряк відварити. Цибулю дрібно нарізати. Куряче філе дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору. Додати філе, посолити, трохи обсмажити. Буряк натерти на дрібній тертці. Горіхи подрібнити в блендері або дрібно порубати ножем. Змішати горіхи і буряк, трохи посолити. Картоплю натерти на дрібній тертці. Гранат почистити, відокремити зерна. У центр великого плоского блюда поставити склянку. | |
Просмотров: 753 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |